NASTAVLJA SE SUĐENJJE ZA UBISTVO BEOGRAĐANKE U AMERICI Optužen da je ubio Anu tokom Novogodišnje noć
Foto: Alo/Foto: Tanjug

- Volš je izjavio da nije kriv. Tužilac je do sada otkrio da je DNK Ane Volš pronađe na delovima testere, ali i ličnim stvarima koje je Volš bacio na deponiju, kao i da je u podrumu kuće zatečen krvav nož. Takođe je otkriveno da je mogući motiv bio to što je Brajan Volš sumnjao da ga supruga vara - pisali su nedavno američki mediji.

NASTAVLJA SE SUĐENJJE ZA UBISTVO BEOGRAĐANKE U AMERICI Optužen da je ubio Anu tokom Novogodišnje noć

Foto: Tanjug

 

 

Podsećanja radi, optuženi Brajan trebalo je u martu da se pojavi putem video linka pred Višim sudom Norfolka, zbog optužbi da je ubio suprugu, Beograđanku Anu Volš. međutim, kako smo već pisali, tužilac je tada zatražio pomeranje ročišta kako bi uradili dodatne DNK analize, a samim tim je novo ročište zakazano za 1. maj, odnosno danas.

Inače, Ana je nestala posle proslave Nove godine, a za sam nestanak saznalo se tek nekoliko dana kasnije kada je javljeno iz firme u kojoj je Volšova radila, da se nije pojavila na poslu 4. januara. Policija je istog trenutka krenula u potragu za Beograđankom, u kojoj je, inače, učestvovao i njen suprug, sve dok se nije ispostavilo da je upravo on osumnjičen za ovaj zločin.

NASTAVLJA SE SUĐENJJE ZA UBISTVO BEOGRAĐANKE U AMERICI Optužen da je ubio Anu tokom Novogodišnje noć

Printscreen

 

 

Anino telo još uvek nije pronađeno, dok su meseci prolazili kada su isplivali određeni dokazi koji ukazuju na to da iza svega stoji jezivo ubistvo lepe Beograđanke. Pronađena je sekira sa biološkim materijalno, rukavice, potom sredstva za čišćenje, a takođe i tepih u koji je, pretpostavlja se zamotao, nakon čega se otarasio tela žene, s obzirom na to da je otkrivena i jeziva pretraga u telefonu u kojoj piše o tome kako se telo najbže razrađuje, kako da se očisti mesto zločina itd... S tim da su u podrumu njihove kuće pronađeni i noževi sa tragovima krvi.

Brajan se, s druge strane, izjasnio da nije kriv za ubistvo prvog stepena i uništavanje tela svoje supruge, za šta ga tereti optužnica, a u međuvremenu, Volš je osuđen po drugoj tužbi, i to za prevare sa umetničkim delima, na 37 meseci zatvora.

 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading