tragedija
Foto: Printscreen/Foto: Društvene mreže/printscreen

Kako mediji  saznaju, leš su na rečnom sprudu uočili prolaznici i alarmirali policiju. Na lice mesta izašla je i Hitna pomoć radi konstatacije smrti ali s obzirom na to da se telo nalazilo na sredini reke, nisu mogli da mu priđu. Pozvani su i pripadnici vatrogasno spasilačkih jedinica koji su čamcem prišli mestu gde se telo nalazilo i transportovali ga do rečne obale.

S obzirom na to da je Gavazović jedina osoba sa tog područja čiji je nestanak prijavljen te da se on kada se poslednji put čuo sa suprugom kazao da će pregaziti reku da bi brže stigao do kuće, odmah se posumnjalo da se radi o njemu a ovu sumnju potvrdili su njegovi srodnici koji su ga identifikovali.

Niška policija je potvdila da je pronađeno telo četrdesetogodišnjeg muškarca te da nema nikakvih okolnosti koje bi ukazale da je njegova smrt posledica krivičnog dela.

Pretpostavlja se da se Miroslav utopio vrlo brzo po ulasku u reku jer, prema rečima njegove supruge Amande Usainović, prilikom njihovog poslednjeg telefonskog razgovora požalio se da je voda veoma hladna. Ona ga je pozvala samo pet minuta kasnije ali mu je telefon bio nedostupan.

Nakon prijave Miroslavovog nestanka policija je intenzivno tragala za njim ali nikakav njegov trag nije pronađen sve do jutros.

Gavazović je radio u komunalnom preduzeću a iza sebe je ostavio devetoro dece.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading