Pucnjava Čačak
Foto: Alo/Foto: Alo/Rina/Privatna arhiva

Mario Simović (44) koji je ubijen u Čačku bio je osuđen za dva slučaja iznude, četiri zelenaštva uz davanje pozajmica s mesečnom kamatom od 10 odsto, dve prevare i nedozvoljenu trgovinu, a on i njegovi roditelji su optuženi za pranje novca.

Viši sud u Čačku je 2012. godine naložio privremeno oduzimanje kompletne imovine njemu i njegovoj porodici.

 

Simoviću i njegovim roditeljima Iliji i Svetlani tada su oduzete su tri kuće, tri stana, dva lokala, preduzeće, pet automobila i šest placeva u Preljini.

Kako Alo! saznaje, Simoviću i njegovim roditeljima Iliji (63) i Svetlani (53) oduzete su tri kuće, tri stana, dva lokala, preduzeće, pet automobila i šest placeva u Preljini.

Mario Simović je optužen za dva slučaja iznude, četiri zelenaštva uz davanje pozajmica s mesečnom kamatom od 10 odsto, dve prevare i nedozvoljenu trgovinu, a on i njegovi roditelji su optuženi za pranje novca.

U optužnici Višeg javnog tužilaštva navodilo se da je finansijskom istragom utvrđeno da su prihodi Simovića od 2001. do 2010. godine bili znatno niži od rashoda.

Kako otkriva izvor Alo! Mario se trudio da se previše ne ističe i ne kompromituje.

- U ovom slučaju kada je reč o njegovom ubistvu indicije ukazuju da je do ubistva došlo oko preuzimanja placeva i nekretnina - rekao je izvor za Alo!

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading