droga
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Kako saznajemo, dečak je u Dom zdravlja došao pre dva dana zbog zadobijenih povreda, pa je lekarima ispričao da ga je pretukao otac. Zaposleni su omah reagovail i pozvali policiju.

M.J. je odmah uhapšen i zadržan u pritvoru do 48 sati. Nakon toga je odveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu gde je izneo svoju odbranu.

Međutim, kako saznajemo, sud nije prihvatio predlog tužilaštva da mu se odredi pritvor do 30 dana iako se osumnjičeni tereti za teško krivično delo nasilje u porodici, stav 3, za koje je zaprećena kazna od dve do 10 godina zatvora, jer je počinjeno nad maloletnim licem, a kazna će biti još veća ako se ustanovi da dečak ima teške povrede.

Takođe, prema našim informacijama, tužilaštvo će sudu podneti žalbu sa zahtevom da se nasilniku ipak odredi pritvor do 30 dana.

Kako smo ranije pisali, nasilnik se u pijanom stanju prvo posvađao sa maloletnim sinom A. J., a potom ga pretukao, tako što ga je udarao u glavu i po telu. Sina je pretukao ispred lokalne kafane.

- On je zavisnik od alkohola i mora da ide na lečenje. Pa pogledajte šta je uradio sopstvenom sinu u tom stanju, a sada ga je sudija poslao kući, umesto u zatvor, da opet sin bude u opasnosti od novih batina - ispričao je za Alo! prijatelj porodice.

Još uvek nije poznat stepen povreda nad A.J., ali je, kao što smo već istakli, dečak zbog njih morao da traži pomoć lekara.

BONUS VIDEO

@alo_portal ALO! NA LICU MESTA HORORA U NOVOM SADU Ovo je kuća gde se dogodilo ubistvo #alo #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #foryoupage #viralvideo ♬ original sound Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading