silovatelj
Foto: Printscreen/Facebook

- Okrivljenom je izrečena kazna od pet godina zatvora za silovanje i dve godine zatvora za nasilje u porodici. Tako da je osuđen na jedinstvenu kaznu u trajanju od šest godina - kaže izvor i dodaje da je okrivljenom produžen pritvor i to kako ne bi ponovio krivično delo.

Pa da podsetimo, V. M. je 1. juna prošle godine prisilio nevenčanu suprugu na seksualne odnose, a nakon hapšenja oštećena je tada ispričala potresne detalje iživljavanja i nasilja nad njom i detetom.

- Davio me je i silovao, mislila sam da ću umreti! Nakon batina i iživljavanja ujutru mi je hladnokrvno rekao "da će uzeti nekoliko slobodnih dana na poslu kako bi mi pomogao oko bebe jer trpim bolove" - rekla je tada uplakana i uplašena devojka.

Kako je tada objasnila, ona je od aprila do juna trpela psihičko i fizičko nasilje, ali se tešila da će sve biti u redu.

- Bila sam svesna da sam u problemu, ali me je obuzimao strah koji i sada osećam. Strah me je potpuno paralisao, jer je moja žiovtna priča teška, sestra i ja smo odrasle u hraniteljskoj porodici i on je iskoristio to što nemamo zaštitu i roditelje. To mu je dalo vetar u leđa da nasilje postane sve intezivnije. Jednom me je davio i dok mi je beba bila u rukama - rekla je ona i dodala da se stvar otela kontroli kada je počela da uočava modrice na njihovom detetu svaki put kad ga ostavi s ocem.

- Beba je s vremena na vreme počela da dobija modrice, kad god ja nisam u blizini, a on mu je za to davao besmislene izgovore i opravdanje kako je do istih i došlo. Tada sam shvatila da je problem sve ozbiljniji i dublje prirode.

(Kurir)

BONUS VIDEO

@alo_portal ALO! NA LICU MESTA HORORA U NOVOM SADU Ovo je kuća gde se dogodilo ubistvo #alo #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #foryoupage #viralvideo ♬ original sound Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading