Nikola Ranđelović
Foto: Alo/Foto: Printskrin Facebook

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34) nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče nedaleko od Knjaževca. Vozilom su uleteli u kuću, a Nikola je zadobio stravične povrede od kojih je preminuo u bolnici! Da cela priča bude još jezivija, Nikola je taj dan bio kum na svadbi, a poginuo je kada se vraćao sa svadbenog veselja, saznaje Alo!

- Bio je na svadbi, i bio kum jednom svom drugaru. Kada se završilo svadbeno veselje, sa drugom je pošao kući, i desi se tragedija - rekao je prijatelj nastradalog Nikole za Alo!.

Podsetimo, automobilom je upravljao Nikolin prijatelj G. K., a vozilo je usled neprilagođene brzine i loših vremenskih uslova na putu sletelo sa kolovoza, udarilo u bankinu, a potom u betonski stub. Od siline udarca, automobil se odbio, i udario u kuću koja se nalazila sa suprotne strane kolovoza. Suvozač je sa teškim telesnim povredama primljen u knjaževačku bolnicu, ali njegovo srce nije izdržalo, dok je vozač sa teškim povredama smešten u Univerzitetski klinički centar Niš.    

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading