svetlana dragijević
Foto: Alo

Danka Ilić (2) ubijena je 26. marta u Banjskom polju, a kao osumnjičeni za ovaj zločin uhapšeni su Srđan Janković (50) iz sela Luka, Dejan Dragijević (50), potom njegov brat Dalibor (40) koji je preminuo i njihov otac Radoslav.

Telo deteta još uvek nije pronađeno, a istraga je naložila da se veštače tragovi pronađeni u automobilu JKP „Vodovod“ Bor koji su vozili gore pomenuti Srđan i Dejan, a kako nezvanično saznajemo, na veštačenju su i predmeti koji su uzeti iz kuće Dragijevića u selu Zlot.

"Osim vozila, veštače se i lopate, kao i motorna testera koja je uzeta iz kuće Dragijevića", rečeno je.

Podsetimo, osumnjičeni Dejan Dragijević (50) u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru izneo je detalje ubistva deteta. Međutim, on nije želeo da otkrije gde je bacio Dankino telo.

O zločinu nije pričao Srđan Janković (50).

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru saslušani su i Dankini roditelji, Ivana i Miloš koji su, kako se navodi, opisali kako je izgledao kobni dan kada im je nestala ćerka.

Dok su davali iskaz u istoj prostoriji sedeli su i osumnjičeni za ubistvo deteta.

Pre saslušanja otac ubijene Danke za Telegraf je rekao.

- Smrtna kazna za njih je malo, oni treba da robijaju do kraja života. To su monstrumi, ono što proživljavamo sve vreme je neopisivo. To može da razume samo onaj ko je roditelj. Policija nam je više puta dolazila, uzimala razne Dankine stvari, nista ne znamo, ni za tu krv na putu, ni u kolima, ni ništa. Nama nije jasno zašto nisu zvali Hitnu pomoć, zasto nisu pomogli, nego su ovo uradili. To što Ivana i ja trpimo sve vreme je strašno, zovu nas razni ljudi, vređaju, svaljuju krivicu na nas. Ja sam morao da tražim da promenim broj, ne možemo više...Kada se sve završi mi cemo izaći u medije i sve ćemo reći - rekao je on.

Dankin deda, Milan, koji nam je rekao da u njemu i dalje tinja neka iskra da mu je unuka živa.

"Iako sam i dalje u šoku, u meni i dalje tinja neka iskra, jer nijednog traga nema... Mi smo u stalnom kontaktu sa policijom, dobijamo sve informacije koje su važne za istragu. Možemo da pozovemo u bilo koje doba dana i pitamo sve što nas zanima. Mene ovde svi poznaju i pamte po rukometu. Želim da skinem ljagu sa porodice, pogotovu sa ove dece, ali o tome ćemo tek pričati", naveo je on.

Telegraf

BONUS VIDEO

 

@alo_portal ALO! NA LICU MESTA HORORA U NOVOM SADU Ovo je kuća gde se dogodilo ubistvo #alo #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #foryoupage #viralvideo ♬ original sound Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading