Ana Knežević
Foto: Alo/Facebook

Uprkos udruženoj akciji španskih organa i američkog FBI dosad nijedan trag nije ukazao na to šta se Ani dogodilo, a poslednja informacija u ovom slučaju je potez njenog brata Huana Felipea Henaa, koji je zatražio od američkog suda da deo imovine njegove sestra pripadne njemu.

Podsećanja radi, Ana je nestala 2. februara u Madridu, gde se doselila posle razvoda od Srbina Davida Kneževića. Ona je stanovala u jednom od luksuznijih delova glavnog grada Španije, a na dan kada joj se izgubio svaki trag maskirana osoba, sa motociklističkom kacigom na glavi, pojavila se ispred zgrade i obojila sve kamere crnim sprejem.

I dalje nije jasno šta se Ani dogodilo i kako je nestala, a policija je dosad ispitala veliki broj ljudi kako bi ustanovila šta se dogodilo. Ipak, nijedan trag nije doveo do Ane.

Trenutno se u sudu u okrugu Brovardu, na Floridi, razmatra zahtev koji je podneo Huan Felipe Henao, brat Ane Knežević, a u kojem traži da da on postane upravnik njenog dela imovine kada je reč o braku sa Srbinom. Naime, posle razvoda, deo koji je pripao Amerikanki kolumbijskog porekla procenjuje se na milion dolara, a reč je i o udelu u dve kompanije, za nekretnine i tehnološku, koje je posedovala sa svojim suprugom Davidom.

Trenutno se čeka presuda američkog suda.

Inače, kako su mediji ranije preneli, jedan od izvora blizak porodici otkrio je španskim medijima da je Ana početkom godine postigla dogovor sa Davidom oko podele imovine na jednake delove, ali su rođaci kasnije tvrdili da je Srbin prodavao imovinu i novac zadržao za sebe.

ana knežević

Društvene mreže

 

Kako smo ranije pisali, Ana Knežević preselila se u Madrid decembra prošle godine.

Njena najbolja prijateljica prijavila je nestanak španskoj policiji kada joj je sa Aninog telefona stiglo nekoliko besmislenih poruka na lošem španskom jeziku.

Ona je, navodno, tvrdila da je upoznala nekog lepog i da ide sa njim u njegovu rezidenciju na periferiji Madrida, te da zbog toga neće biti dostupna nekoliko dana.

Inače, Ana je bila udata za Davida Kneževića iz Beograda, a zajedno su živeli na Floridi. Naime, par je do razvoda živeo u kuću u Majamiju čija je vrednost procenjena na 910.000 dolara, a navodno poseduju ukupno četiri kuće na Floridi – tri na Davidovo i jednu na Anino ime.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading