svetlana dragijević
Foto: Alo

Prema rečima našeg izvora, ispitivanju roditelja ubijene devojčice prisustvovali su i okribvljeni za njenu smrt - Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50).

 I Srđan Janković i Dejan Dragijević su bili u prostoriji kada su majka, a potom i otac male Danke davali svoj iskaz. Mi smo predočili majci da ćemo zakonom sprečiti prisustvo okrivljenih, međutim, ona je odgovorila, što nas je sve iznenadilo, da njoj uopšte ne smeta što će njih dvojica biti prisutni. Tako, po želji majke, mi nismo sproveli ono što smo već odlučili juče, a to je da zakonskim normama sprečimo ubice da budu par metara udaljeni od trudne majke čije su dete, kako se sumnja, zverski ubili - saznaje Kurir nezvanično u zaječarskom tužilaštvu.

Otac i majka, kako saznajemo, apsolutno ništa novo nisu kazali na saslušanju.

Ispričali su svoje kretanje tog dana, 26. marta kada je Danka nestala, a kasnije će se ispostaviti i ubijena, jer im je tužilac postavio to pitanje. Oba roditelja bila su vidno potresena, pustili su poneku suza dok su govorili, ali ništa što do sada javnost ne zna nisu novo kazali.

O ponašanju majke i oca prilikom susreta s ubicama, tužilaštvo ne želi da govori da bi, kako kažu, zaštitilo unesrećene roditelje.

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading