Kristina Milenković
Foto: Alo/Društvene mreže

Oni još uvek nemaju sve detalje vezane za nesreću, pa će morati da sačekaju zvanično saopštenje.

Tragedija se dogodila u nedelju ujutru, tačnije negde oko šest sati, a za sada nije poznato kako je tačno došlo do toga da lepa Srpkinja padne pod lokomotivu.

"Devojka je pala pod voz, a kako je došlo do stravične tragedije za sada nije poznato. Inspektori i dalje rade na slučaju i ispituju se sve okolnosti koje su dovele do smrti mlade osobe",  navodi Kurirov dobro obavešten izvor.

"Inspektori utvrđuju i da li je bilo očevidaca koji bi im mogli pomoći u rešavanju slučaja, a pregledaju se i nadzorne kamere, pomoću kojih bi utvrdili da li je u kritičnom trenutku bio još neko sa Kristinom. Uviđaj je trajao satima, a njeno telo odvezeno je na obdukciju", dodaje.

Kristina porodica živi na jugu Srbije i u nedelju su saznali stravičnu vest. Bili su van sebe i ni sada ne mogu da shvata kako je došlo do nesreće i kako je moguće da je pala pod voz.

"Ne znamo kako je došlo do nesreće, kao ni kada će telo transportovati za Srbiju kako bi dobru našu Kristinu ispratili na večni počinak",  objasnili su sagovornici za Kurir.

"Kristina je bila jedna divna, prelepa devojka, koja je 10. februara otišla za Švajcarsku kako bi radila. Inače, ona je povremeno odlazila u inostranstvo da zaradi sebi džeparac", rekli su.

Na društvenim mrežama Kristinini poznanici, prijatelji i porodica se opraštaju  od nje uz potresne poruke i fotografije.

 

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Ovako izgleda mesto na kojem je Danka Ilić stradala pre 19 dana. Cveće je uvelo, a igračke koje su ostale slamaju srca svakom ko prođe tuda i podsećaju na tek započeto detinjstvo 💔 #alo #alodnevnenovine #alonovine #dankailic #fypシ #fypシ゚viral #viraltiktok #fy ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading