Željko Ražnatović Arkan
Foto: Alo/Printscreen

Tri dana pre smrti, Ceca Ražnatović je gostovala u emisiji "Maksovizija", gde je Arkan bio u publici, obučen u crnu kožnu jaknu i izgledao srećno. Posle emisije je fotografisan sa poznatim ličnostima i svojom suprugom.

Samo oko 70 sati kasnije, Arkan je ubijen u hotelu "Interkontinental". Iako je voleo da subotom spava duže, tog dana je doručkovao sa porodicom, uživao u francuskom siru, a zatim se odvojio od Cece radi obavljanja poslova.

Uživao je u kapućinu, kupio novine, a potom otišao u hotel na ručak gde se sastao sa prijateljem Milenkom Mandićem. Planirali su da popune tiket za kladionicu, ali je jedan poznanik ponudio da to učini umesto Mandića.

Posle ručka, dok su sedeli u separeu hotela sa Cecom i Arkanovom svastikom Lidijom, desila se tragedija. Iako je Arkan osećao sigurnost u hotelu, neposredno pre ubistva poslao je telohranitelja da mu donese tortu.

Postoji priča da su tokom emisije "Maksovizija" stigle poruke koje su nagoveštavale na moguće ubistvo, ali su te tvrdnje kasnije demantovane.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading