Danka Ilic
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Danas je potraga vođena kod mosta u selu Zlot, gde je policija pretraživala teren, ali za sada nema tragova da je telo devojčice tu pronađeno.

Ubistvo malene Danke još uvek nije razrešeno, a potraga za njenim telom traje već 20 dana. Osumnjičeni za ovaj zločin su Srđan Janković i Dejan Dragijević. Majka Dejana Dragijevića, a majka Dragijevića, Svetlana Dragijević biće saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Prema navodima, sumnja se da su Janković i Dragijević 26. marta udarili devojčicu automobilom, a zatim je, dok je bila u polusvesnom stanju, stavili u gepek. Kasnije, kada se probudila, Dejan Dragijević ju je ugušio i telo bacili na obližnju deponiju. Telo je navodno kasnije premestila porodica Dragijević, ali tačna lokacija još uvek nije poznata.

Dejan Radenković, bivši pomoćnik načelnika UKP, izjavio je za Pink:

"Vreme uopšte ne ide u prilog ovom slučaju. Kako vreme prolazi, šanse za pronalazak tela male Danke su sve manje upkos svim naporima MUP-a. Po njihovim izjavama, postoji sumnja da je njeno telo više puta premeštano od strane osumnjičenih i njihovim pomagačima, a nažalost jedan od njih je preminuo, a sa njim i tajna. Bez obzira na sve, njima se stavlja na teret krivično delo: Teško ubistvo."

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading