baba zlot
Foto: Alo/Foto: Vladimir Marković

Potraga za telom devojčice nastavljena je i danas.

Naime, otkako su, 4. aprila, osumnjičeni radnici JKP „Vodovoda“ Dejan D. i Srđan J. priznali ubistvo deteta, policija detaljno pretresa svaki deo Banjskog polja i okoline.

Pored njih policija je 6. aprila uhapsila brata i oca prvoosumnjičenog. Brat je ubrzo preminuo od srčanog udara u PU Bor dok je njegov otac još u pritvoru.

Jedina u kući je ostala majka prvoosumnjičenog koja prema saznanjima sarađuje sa policijom.

Advokat prvoosumnjičnog Nebojša Živanović za Informer je kazao i kada će majka biti saslušana.

- Njeno saslušanje, odnosno davanje iskaza povodom slučaja ubistva male Danke Ilić biti u VJT u Zaječaru u utorak 16. aprila u 8 sati - rekao je advokat i dodao da će tada obaviti i razgovor i sa ocem prvoosumnjičenog koji je u pritvoru i brani se ćutanjem.

Inače, kako je objasnio Živanović se do sada detaljno upoznavao sa slučajem čitao i proučavao spise predmeta.

Potraga za telom deteta još traje i dosad je pretražen deo Lazarevog kanjona, Zlotske reke i Lazareve pećine, kao i sela Zlot i Luka, ali telo devojčice nije pronađeno. Policija i sa psima tragačima pretražuje teren. Juče je policija pretraživala i novu deponiju, između sela Zlot i Sumrakovac.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Ovako izgleda mesto na kojem je Danka Ilić stradala pre 19 dana. Cveće je uvelo, a igračke koje su ostale slamaju srca svakom ko prođe tuda i podsećaju na tek započeto detinjstvo 💔 #alo #alodnevnenovine #alonovine #dankailic #fypシ #fypシ゚viral #viraltiktok #fy ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading