Danka Ilić
Foto: Alo/Alo!/Masanori Jošida

Dragijevićem udario devojčicu Danku Ilić. Srđan živi u velikoj dvospratnoj kući sa ocem Dušanom. Naša ekipa naišla je na praznu kuću i zaključanu kapiju.
 

Srđanovog oca sreli smo na ulici kako ide sa njive gurajući kolica.

"Ne pitajte me ništa. Nema ništa novo. Nemam šta da vam każem", rekao nam je on ogorčeno i žurno je otišao ka svojoj kući.

Njegove komšije u malom borskom selu kažu da Dušan odbija da priča o sinu od kako je uhapšen.

"Svima je i neprijatno da ga pitamo dok on sam ne kaže. Jedino što nam je na početku pričao je da treba da osude Srđana ako je počinio to zlo, a da on sam ne veruje da je njegov sin sposoban za tako nešto", govori za Alo jedan meštanin.

Kako on kaže, starca je najviše brinula njiva koju su mu raskopali policajci i uništili zasade.

"Prvih dana pretrage za telom malecke, policajci su na njegovoj njivi videli svežu iskopinu i odmah posumnjali da je tu zakopana malecka. Odmah su to raskopali, pa i veću površinu nego što treba, kako bi otklonili sve sumnje, ali malene nije bilo tu. Deda od tada samo kuka za uništenom salatom koju je tu sadio, kao da nije bitno da se sve prevrne za malim detetom ", naglašava naš sagovornik

Pa šta će jadan, živi sam sada i snalazi se. Malo sedi kod radnje i pije pivo, pa ode na pojatu motorom, i onda na njivu. Jedna mu je na kraju sela, a druga na 100 metara od kuće. Vidimo da se zanima tim poslovima da ne misli na sina. Svi čekamo da vidimo šta će policija novo da objavi o celom slučaju i da se malecka konačno pronađe - navodi jedan Srđanov komšija.

(Slađana Stefanović)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading