Prntscrn
Foto: Printscreen/Društvene mreže

"Srećan rođendan, Ana. Nedostaješ mi. Nedostaješ mi da boli, ali onda se setim da plešeš sa anđelima. Otišao si prerano, ali moram da budem srećan što sam te imao onoliko vremena koliko sam imao. Volim te, moja porodica te voli i videćemo se kad bude vreme", napisao je Anin prijatelj Abdulah uz video snimak na kojem se vidi kako on i Ana plešu na ulici.

Nije ovo prvi put da Anin prijatelj kači emotivne objave na društvenim mrežama. Upravo je on otkrio da je Srpkinja pre nestanka imala planove da počne život ispočetka.

"Ana i ja završili smo sa sređivanjem njenog novog doma u Vašingtonu i nismo mogli da budemo srećniji znajući da će njena i moja porodica najzad odrastati zajedno", napisao je Abdulah prošle godine na Instagramu dodajući da je u kući sve bilo postavljeno, svaki komad nameštaja, kreveti za decu, jastuci i porodični portreti.

"Pričali smo o odrastanju njena tri dečaka sa mojim sinom, moja supruga i ja sa Anom i njenim suprugom spremali bismo hranu. Deca bi se igrala, Ana i moja supruga bi uživale u ženskim noćima, dok bismo Brajan i ja pričali o burbonu ili o čemu god pričaju momci", napisao je Abdulah.

Podsetimo, 1. januara 2023, dok je svet slavio Novu 2023. godinu, u kući Srpkinje Ane Volš u Kohasetu odvijao se horor. Nakon što su sa prijateljem proslavili doček Nove godine, Brajan Volš je 1. januara, kako se sumnja, ubio Anu, majku njihova tri sina. Tužioci tvrde da je Brajan pretukao Anu na smrt, raskomadao njeno telo i rešio ga se, a onda se par dana pretvarao da je ona u Vašingtonu poslom, dok njen zaposleni nije prijavio njen nestanak. Usledila je priča koja je zaledila SAD, ali i Srbiju.

Telegraf

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading