Danka Ilić
Foto: Alo/Printscreen

Reporteri beogradskog medija su tokom potrage za telom male Danke Ilić (2) u selu Zlot i okolini posetili porodicu Ivaninih roditelja u selu Brestovac.

Na zidu stare kuće je umrlica, ali ona nije posvećena maloj Danki. Nažalost, agoniji familije nestale devojčice ne nazire se kraj.

"Nema ništa novo, sve se samo vrti u krug. Ništa nam novo nisu javili", rekla nam je Dankina ujna koja je izašla na terasu porodičnog doma.

Tu, iza brda je Bor. Gradić koji živo svojim životom i jedan dečak koji ne razume najbolje gde je to otišla njegova sestra. Očajan otac Miloš i bremenita majka Ivana.

Kako su oni, upitali smo ujnu. Kao da više ni sama nema snage odgovorila nam je: "Zaista ne znam, nismo se s njima čuli nekoliko dana".

Podsećamo, Danka Ilić iz Bora, devojčica koja nije napunila ni dve godine, ubijena je 26. marta ove godine u Banjskom Polju.

Za zločin nad detetom kakav Srbija još ne pamti osumnjičeni su Srđan J. (50) i Dejan D. (50). I jednom i drugom po odluci suda određen je pritvor do 30 dana.

Telo dvogodišnje Danke Ilić još nije nađeno.

(Telegraf)

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Obojica osumnjičenih za ubistvo male Danke će imati identičnu kaznu! #alo #alodnevnenovine #danka #dankailic #fypシ#fypシ゚virall #fy #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading