baba
Foto: Alo/Alo!/Masanori Jošida

Juče je sahranjen Dalibor, brat  osumnjičenog za ubistvo Dejana Dragijevića, koji je preminuo u policijskoj stanici nakon što je priveden zbog sumnje da je bratu pomogao da premesti telo devojčice.

Dok traje pretraga terena užeg a i šireg područja oko sela Zlot odakle su Dragijevići, jer se sumnja da su tamo sakrili Dankino telo, reporteri „Alo!“ zatekli su njihovu majku Svetlanu obučenu u crno i sa maramom preko glave kako ide ka svojoj kući vraćajući se od komšija.

baba

Alo!/Masanori Jošida

 

 

Svtlana je kratko rekla da se „drži kako mora“.

 Na pitanja naših reportera da li zna šta se dešava sa njenim uhapšenim suprugom Radetom i sinom Dejanom, kratko je ogovorila da tu nema ničeg novog.

 - Nema ništa novo ništa ne znam. Novine ne čitam i sama sam u kući - kratko je rekla. Pre nego li je ušla u kuću, iz kese u kojoj je nosila namirnice i voće izvadila je dve jabuke, pa ih je dala policajcima koji dežuraju ispred njenog doma. Ona je potom tu kesu pokazala policajcima kako bi oni imali uvid šta unosi u kuću.

baba

Alo!/Masanori Jošida

 

 

Inače, Svetlana je za Alo! nedavno izjavila da nema novca, jer nema ovlašćenja da podigne muževljevu penziju i da joj komšije i rođaci pomažu.

Ulica u kojoj živi Svetlana je skoro opustela i niko od žitelja Zlota se tokom pre podneva nije mogao videti.

Kako smo saznali tokom jučerašnjeg dana policija je po vrletima okoline Zlota nastavljala pretragu terena. Ujedno su inspektori operativnim putem pokušavali da utvrde kretanja osumnjičenih nakon 26 marta, odnosno proveravaju motodom ukrštanja mobilinih telefona i baznih stanice da utvrde njihovo kretanje i eventualno da li su osim do sada osumnjičenih imali još kog pomagača u prebacivanju a potom i skrivanju Dankinog tela.

PIŠE: SLAĐANA STEPANOVIĆ

 

BONUS VIDEO: 

Reporteri Alo naišli su jutros u selu Zlot na majku osumnjičenog za smrt Danke Ilić (2)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading