UHAPŠEN BRAT JELENE ZORIĆ Pao zbog dilovanja droge, mediji: Štitio ga Mali Senta zbog veze sa novinarkom
Alo

Prema saznanjima, i ranije je hapšen, ali je volšebno puštan i štićen, pogotovo od strane Malog Sente, zbog rodbinskih veza s Jelenom, piše Informer.

Sve sami sukobi interesa!

Podsetimo, više javno tužilaštvo u Pančevu je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. Z. (39) iz Vršca i D. B. (25) iz Ritiševa, zbog postojanja osnova sumnje da su kao saizvršioci izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičenima se stavlja na teret da su dana 8. aprila ove godine u 10.15 časova na Vršačkom bregu neovlašćeno proizvodili i prerađivali opojnu drogu amfetamin tako što su je mešali sa kofeinom, pri čemu su radi prodaje neovlašćeno držali opojnu drogu amfetamin u količini od 2 kilograma i 404 grama neto mase, koja je pronađena zajedno sa digitalnom vagicom i više pribora i predmeta za mešanje.

- Osumnjičeni se takođe terete da su istog dana neovlašćeno radi prodaje držali opojnu drogu marihuanu u količini od oko 200 grama, koja je pronađena na parceli na Vršačkom bregu, u putničkom vozilu osumnjičenog D. B. i stanu u Vršcu u kojem živi osumnjičeni D. Z., koji se tereti i da je neovlašćeno radi prodaje držao 30 tableta leka Bromazepam - navodi se u saopštenju ovog tužilaštva.

Nakon saslušanja osumnjičenog D. Z. u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, Viši sud u Pančevu je po predlogu tužilaštva odredio pritvor protiv osumnjičenog D. Z. u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na drugog osumnjičenog i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Tužilaštvo će u daljem toku istrage saslušati osumnjičenog D. B. i obaviti potrebna veštačenja.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Moni

12.04.2024 10:32

Menjati zakon...mnogo velike kazne za dilovanje i za posedovanje droge čak da bude...