danka ilic
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Trogodišnjak, koji je dan nakon nestanka svoje sestre Danke Ilić (2) 26. marta, procenom Centra za socijalni rad u Boru privremeno smešten u hraniteljsku porodicu, vraćen je svojim roditeljima Ivani i Milošu.

Kako Informer.rs saznaje od izvora bliskog istrazi, majka Danke Ilić, nakon tragedije koja  je zadesila ovu porodicu, podvrgnuta je psihijatrijskom veštačenju, s obzirom na to da je majka bila poslednja osoba koja je bila uz dete tog kobnog 26.marta kada se desilo stravičano ubistvo.

- Majka je, prema procenama specijalista, koji su sa njom razgovarali  i obavili neophodne preglede potpuno psihički i mentalno zdrava, što ukazuje da svojoj dvogodišnjoj devojčici nije mogla učiniti ništa loše. Zbog toga je vraćen roditeljima, a dečak svakodnevno traži i doziva svoju sestricu za čijim telom se još uvek traga - nezvanično saznaje beogradski medij.

To je potvrdila kako se navodi potvrdila i sagovornica iz Bora, gde roditelji male Danke žive.

- Srela sam majku sa sinom u gradu. Sa njima su bili i suprug i svekar. Žena je u drugom stanju, mora da se pričuva i posveti drugim detetu. Nije njima lako, ovo je ne daj Bože nikome. Poznajem i baku Tanju, Miloševu majku. Ona je žena pod lekovima jer ovo ne moze da prihvati. Kako će se sve završiti, mislim da niko ne zna - rekla je starija Boranka za beogradski medij.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Obojica osumnjičenih za ubistvo male Danke će imati identičnu kaznu! #alo #alodnevnenovine #danka #dankailic #fypシ#fypシ゚virall #fy #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading