slučaj danke ilić
Foto: Alo/Foto: Vladimir Marković

Danas je u Zlotu kod Bora, na seoskom groblju sahranjen Dalibor D., brat prvoosumnjičenog Dejana D. u slučaju nestanka i ubistva dvogodišnje devojčice iz Bora Danke Ilić.

Rodbina je danas, u prepodnevnim satima, pristizala u porodični dom na sahranu preminulom Daliboru, koji je pre smrti trebalo da bude saslušan u prostorijama Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru.

Dalibor D. sahranjen je oko 14 časova, a ožalošćeni su na groblje došli sa 12 vozila, zajedno sa majkom Svetlanom. 

Nakon sahrane sina Dalibora, njihov porodični dom ostao je prazan.

Njegova majka, Svetlana, nakon sahrane, došla je samo do kuće kako bi ostavila stvari i uputila se zajedno sa rođacima dalje.

Međutim, kako prenosi beogradski medij i dalje jedna policijska patrola dežura ispred njihove kuće.

Podsetimo, Dalibor D. se sumnjičio za prikrivanje dela i pomaganje bratu u sakrivanju tela svirepo ubijene male Danke Ilić (2) koja je nestala 26. marta u obližnjem naselju Banjsko polje.

Daliborova smrt dodatno je otežala celu potragu, očekuje se nastavak potrage za posmrtnim ostacima nesrećno stradale devojčice.

(Kurir)

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Gašić pokazuje na mapi - Osumnjičeni je nakon što su udarili Danku kretali 20 kilometara na sat #alo #alodnevnenovine #dankailić💔 #fypシ゚viral #fypシ #danka #dankailić ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading