Danka Ilic
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Slučaj nestale devojčice Danke Ilić (2) danima je tema broj 1 u Srbiji, ali i regionu. Svi budno prate tok istrage i pitaju se samo jedno: gde je telo devojčice koja je nastala 26. marta ispred porodičnog imanja, a za koju je 4. aprila saopšteno da je brutalno ubijena.

Srbija je na nogama od dana prijave nestanka. Policija i druge službe su prečešljale svaki milimetar okoline Bora, međutim telo, uprkos nadljudskim naporima, nije pronađeno.

Ako je suditi po izveštajima sa terena, ne postoji mesto na koje nisu zavirili. Pregledana je lokalna deponija, na koji je prvobitno rečeno da su osumnjičeni za ubistvo bacili telo. Međutim, bezuspešno.

Tražilo se i po bunarima, šahtovima, pećini, njivama, šumama

Ali, nažalost, do danas potraga nije urodila plodom.

Krug ljudi upletenih u slučaj se širio, a problem u istrazi nastao je i kada je brat jednog od osumnjičenih preminuo. On je bio priveden jer se sumnjalo da je pomogao u prebacivanju tela sa deponije na drugu lokaciju.

Mediji iz minuta u minut prate situaciju u Boru i okolnim selima, te aktivnosti onih koji su na bilo koji način povezani sa osumnjičenim u slučaju. Komentara je na hiljade, kao i teorija „detektiva“ sa društvenih mreža.

Mediji su juče objavili da je preminula bivša tašta jednog od osumnjičenih, Dejana Dragijevića.

Ova vest je kod nekolicine izazvala posebnu pažnju.

Meni je to sumljivo. On je zakopao Danku pored tašte. Policija je sve pregledala samo na groblje nije išla – napisala je jedna korisnica Fejsbuka iz BiH.

Njeno mišljenje dele i drugi komentatori. Ono što je zanimljivo, jeste da mnogima ima smisla u ovoj teoriji.

– Sveže iskopan grob je logično mesto na koje bi se moglo sakriti telo. Ne znam kakva je procedura da policija pregleda i groblja, ali ako su osumnjičeni toliko poremećeni da na tako monstruozan način ubiju dete, mogli su telo tamo sakriti – kaže jedan Banjalučanin za ALOonline koji redovno prati ovaj slučaj i dodaje da nije video da je iko izvestio o tome da je policija pregledala upravo groblja u ovim selima.

On dodaje da jeste malo sumnjivo da je telo premešteno baš u vreme kada je tašta preminula.

Po zvaničnim podacijma policije, telo je sa deponije premešteno 28. marta, a tašta osumnjičenog za ubistvo je preminula dan kasnije.

(Aloonline.ba)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Joka

10.04.2024 22:26

Moja pretpostavka je da su malu Danku sahranili s bivšom taštom ubice.