Dejan Dragijević
Foto: Alo/Facebook

Kako se nezvanično saznaje, policija je zakucala na vrata školskog druga osumnjičenog Dragijevića.

- Inspektori UKP obavili su razgovor sa Dejanovim školskim drugom koga zovu Sima i živi u selu Zlot. Nije poznato koje im je on informacije otkrio, a u međuvremenu pretraženi su i drugi rezervoari vode - rekao je izvor Informera.

- Uz potok ima tri rezervoara koja su se nekada koristila za navodnjavanje njiva, sada ih samo prazne do dna da vide da nisu tu bacili dete - rekao je jedan od komšija.

Podsetimo, prethodno je Hitna pomoć pod rotacijom stigla na imanje porodice Dragijevića, a za njom i oko 15 inspektora.

Podsetimo, Danka je nestala 26. marta, nedelju dana kasnije saznalo se da je devojčica koja je tek počela da živi monstruozno ubijena, a da su ubice njeno telo najpre bacile na deponiju.

Telo nesrećnog deteta su navodno odatle na nepoznato mesto odneli Dejan zajedno sa svojim ukućanima. Nakon njegovog hapšenja uhapšen mu je otac i mlađi brat, koji je preminuo na dan kada je trebalo da bude saslušan u Tužilaštvu.

Potraga za telom nesrećnog deteta još uvek traje.

Majka Dankinog ubice napala policiju

Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića, osumnjičenog da je ubio Danku Ilić, žalila se novinarima da su joj policajci uništili kuću i raskopali dvorište tokom pretresa.

- Bila sam danas na groblju, pripremila sam sve za sahranu sina Dalibora u četvrtak. Kupila sam i sanduk i cveće i sve... Ja sam u haosu, opet će mi doći Hitna pomoć - jadala se ona.

Vatrogasci i policija ispred kuće osumnjičenog za ubistvo

Četiri terenska vozila i dva policijska nalaze se trenutno ispred kuće Dejana Dragijevića iz Zlota, koji je osumnjičen za ubistvo Danke Ilić.

Sve najnovije vesti o ubistvu Danke Ilić i potrazi za njenim telom čitajte u našem blogu.

Informer

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading