danka ilic
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Goran Pavić, direktor "Vodovoda" podneo je danas neopozivu ostavku na tu funkciju iz, kako je naveo, moralnih razloga.

Kako smo ranije pisali, u službenom vozilu JKP „Vodovoda“ pronađeni su tragovi krvi, nakon čega je urađena DNK analiza i potvrđen identitet nestale Danke Ilić.

- Po planu rada preduzeća, bilo je poznato ko je vozio automobil u kritično vreme, proverom baznih stanica, to je i potvrđeno. Osumnjičeni su privedeni i odmah priznali ubistvo - naveo je ranije izvor.

Nakon što je direktor JKP „Vodovod“ podneo ostavku na ovu funkciju, gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić navodi za Nova.rs da se čuo sa njim.

- Direktor je podneo ostavku iz moralnog razlog, jer ne može sve ovo da podnese. Od kada se saznalo ko stoji iza ovog gnusnog čina on je van sebe, pod stalnom terapijom je, ne izlazi iz kuće. Veliki je teret na njemu. Danas smo se čuli, kaže čovek: „Sve sam im dao, i pomogao kao ljudima, i mi kao grad i ne mogu da verujem da su to učinili ljudi, koji su zaposleni kod mene“, prepričava gradonačelnik.

Milikić navodi i da ga celokupna situacija boli kao čoveka, ali i kao gradonačelnika.

- Ne znam šta da vam kažem, mene sve ovo boli kao čoveka. Otac sam četvoro dece, najmlađi sin mi ima isto koliko i Danka. Rasplakaću se, ovo je jače od mene. Sedam godina radim ovaj posao, i bilo je raznih problema i izazova, ali ovo je najveći izazov u mom životu generalno. Ja sam prvi bio na terenu dok ministartvo nije preuzelo istragu. Ovo je bolesno, monstrumski šta je urađeno. Sve zavisi od tih monstruma, veliki je to teren i selo Luka i Zlot… Nadam se da ćemo je naći - navodi gradonačelnik.

On je najavio i trodnevni dan žalosti, kako je naveo, kada za to dođe vreme, odnosno tek nakon što nadležne institucije proglase smrt deteta.

@alo_portal PETI DAN POTRAGE ZA TELOM DANKE ILIĆ: Alo! reporter o najnovijim informacijama iz sela Zlot #zlot #dankailić💔 #danka #dankailić #alodnevnenovine #alo #fypシ゚viral #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading