svetlana dragijević
Foto: Alo/Vladimir Marković

Piše: Mihajlo Žilović

Kako saznajemo, Svetlana Dragijević, majka Dejana i Dalibora, koji su osumnjičeni za zločin u Banjskom Polju, biće saslušana kao svedok u ovom slučaju.

- Njoj je uhapšena cela porodica zbog ubistva devojčice, zato se i veruje da bi ona mogla nešto da zna o njihovom ponašanju i kretanju nakon zločina i da na  taj način doprinese istrazi i pronalasku tela koje su njeni sinovi sakrili na nepoznatoj lokaciji - rekao je za Alo! izvor blizak slučaju.

Dvogodišnja Danka ilić nestala je 26. marta na porodičnom imanju.

Zbog ovog svirepog zločina kao glavnoosumnjičeni u četvrtak su uhapšeni Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50). Posle njih u petak su privedeni i Dalibor (40) i Rade Dragijević (73), Dejanovi brat i otac, zbog sumnje da su pomogli u premeštanju tela, dok su Srđan i Dejan osumnjičeni da su kolima pregazili devojčicu, koju je Dejan, prema krivičnoj prijavi, zadavio golim rukama.

Saučesnik u zločinu Dalibor Dragijević preminuo je u subotu u pritvoru, oko tri sata ujutru, od posledica infarkta.

@alo_portal Hitna pomoc došla ispred kuće Dejana Dragijevića! Priveden zbog sumnje da je pomogao da se resi tela devojcice! #alo #alodnevnenovine #alonovine #dankailic #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #fy #foryou ♬ original sound Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading