danka potraga
Foto: Alo/MUP

Pripadnici Specijalističkog tima za spasavanje iz ruševina iz Bora Sektora za vanredne situacije, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Gorskom službom spasavanja pretražili su do sada pola trase od sedam kilometara Lazarevog kanjona, uz korišćenje spasilačke specijalne opreme, a u toku je i nastavak pretrage jame iznad kanjona, duboke 70 metara.

Dronom sa termovizijskim kamerama i mogućnošću za 3D mapiranje, pregledana je cela zona kanjona i tom prilikom ništa nije uočeno. Osim ove lokacije, pripadnici MUP-a izvršili su pretragu korita Zlotske reke.

Opsežna pretraga terena u cilju pronalaska tela devojčice i utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je nastradala se nastavlja.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Hitna pomoc došla ispred kuće Dejana Dragijevića! Priveden zbog sumnje da je pomogao da se resi tela devojcice! #alo #alodnevnenovine #alonovine #dankailic #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #fy #foryou ♬ original sound Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Beba

07.04.2024 17:08

Pobogu ljudi zar zaista niste u stanju da ih naterate da priznaju gde je malena nego se toliko mucite i dozvoljavate da vas zezaju dva kretena