danka ilić
Foto: Alo/Foto: Prinstcreen

Ovaj komšija je, prema njegovim rečima vozio svoju majku na stanicu.

- Ja sam oko 15 do 2, ne mogu tačno da se setim, vozio majku na stanicu i vidim tu jedna devojčica, ali okrenuta leđima. Ulazila je, odnosno bila je ispred komšijinog dvorišta. Ja sam rekao majci vidi je, kao moja Anica, moja unuka, ona ima 3 godine. Imala je zelenkastu jaknicu - rekao je Dragan i objasnio:

- Ja sam prošao, odvezao majku, svratio do prodavnice i kad sam se vratio komšija me pitao jesi video neko dete izgubljeno i vidim tada da policija pretražuje ovo brdo inad komšiluka.

On je dan posle nestanka objasnio da nije bio siguran da li je to bila Danka.

- Vozio sam normalno, video sam detence kod dvorišta, ali deca se šetaju tuda. Da sam znao, ja bih stao - rekao je on tada sa suzama u očima.

Osumnjičeni su, da podsetimo, oko 10 do 2stali ispred imanja Ilića gde je Danka došla sa majkom Ivanom Ilić i bratom, a dete udarili samo 2 minuta kasnije dok se devojčica kretala kolovozom.

Šta se dešavalo

  • 13:41 - Majka se vratila sa vodom za dete, primetila da Danke nema i obavestila muža
  • 13:45 - Obavestila policiju da joj je ćerka nestala
  • 13:50 - videla beli auto i muško lice pored vozila "fiat panda", u kom su bili osumnjičeni
  • 3:52 - Danka udarena kolima

S tim u vezi, komšija Dragan prošao je pored deteta samo 5 minuta pre nego što su se pojavili osumnjičeni Srđan Janković i Dejan Dragijević i udarili dete 2 minuta kasnije.

Oni su, da podsetimo, uhapšeni juče i terete se za krivično delo teško ubistvo. Janković je, kako se saznaje, upravljao vozilom "fijat panda" kojim je devojčica oborena, a Dragijević je onesvešćenu ubacio u automobil, a zatim bacio na deponiju.

- Sumnja se da je devojčina nakon udarca automobilom još bila žive, te da je naknadno ubijena, ali se proverava na koji način - podseća izvor.

Alo.rs/Kurir.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading