smederevo
Foto: Tanjug/FOTO TANJUG/ TANJUG VIDEO/bs

Zločin se dogodio 22. januara u kući osumnjičenog Zorana J., nakon što su se poznanici satima provodili na slavi zajedničkog prijatelja. Sedam svedoka dalo je svoje iskaze, doprinoseći razumevanju događaja koji su prethodili tragičnom incidentu. Istraga se nastavlja, a očekuje se saslušanje još nekih svedoka u narednom periodu.

Osumnjičeni Zoran J. je pritvoren, a Viši sud u Smederevu produžio je njegov pritvor nakon isteka prvobitnog perioda od 30 dana. Istraga je i dalje u toku, a sprovode se dodatna veštačenja, uključujući i psihijatrijsko veštačenje kako bi se utvrdilo mentalno stanje osumnjičenog u trenutku zločina.

Prema dosadašnjim informacijama, sumnja se da je do sukoba između Igora Ivanovića i Zorana J. došlo nakon što su satima proveli zajedno, konzumirajući alkohol na slavi i u jednom ugostiteljskom objektu pre toga. Neposredno pre incidenta, navodno su otišli u kuću osumnjičenog Zorana J., gde je došlo do svađe i tragičnog nasilnog čina.

Očevici su opisali jezive prizore iz kuće nakon zločina, navodeći da je cela prostorija bila krvava. Zoran J. je, prema njihovim rečima, izneo telo Igora Ivanovića iz kuće i ostavio ga u dvorištu, nakon čega je ležao krvav u krevetu.

Igor Ivanović je bio poznat kao miran čovek koji je radio u državnom preduzeću i bio duboko vezan za svoju porodicu. Njegova tragična smrt ostavila je porodicu i komšiluk u neizmernoj tuzi.

Zoran J. je na saslušanju u tužilaštvu iskoristio svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. Prema rečima komšija, Zoran J. je imao istoriju problematičnog ponašanja, često izazivanje nereda nakon konzumacije alkohola. Takođe, živeo je sam u porodičnoj kući, nakon što ga je brat sa porodicom napustio zbog njegovih problema sa alkoholom, a drugi brat je preminuo u tragičnoj nesreći.

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading