ubistvo
Foto: Alo/Alo

Posle 40 dana od zločina u Zemunu kada je Milan Šuša (39) likvidiran u klasičnoj sačekuši ispred porodične kuće, njegova supruga Nataša Šuša u ispovesti za Alo! kaže da je izjeda to što se ubica još uvek slobodno šeta.

- Taj ko je naručio ubistvo možda mi je dolazio i u kuću?! Uhapšene su dve nebitne osobe, koje se brane ćutanjem, a od poručioca ni traga. Grize me što je ubica još uvek na slobodi, ali sam dobila uveravanja da ne brinem. Potvrđeno mi je da se osumnjičeni samo privremeno pritajio i da će uskoro biti uhapšen. Biću mirna tek kada saznam ko je poručio ubistvo mog Milana i ko je ubica - kaže za Alo! Nataša Šuša, koja je rodila drugo dete dok je njen muž bio u zatvoru jer je od prvog dana bila uz njega.

ubistvo

Nataša čekala muža 11 godina, Foto privatna arhiva

- I dalje ne verujem šta se desilo.... Tatu smo čekali toliko dugo i na kraju je naša sreća trajala samo dva meseca i jedan dan... Naš sin svakog dana čeka svog tatu da ga vodi na trening.... Kako deci da objasnim da tate nema? Ćerka je velika i uvek se potrese kada na sajtovima vidi snimke ubistva... - priča Nataša, i suzdržava se da ne zaplače pred sinom koji se igrao u sobi dok je pričala za naš list.

ubistvo

Milan se trogodišnjim sinom, Foto privatna arhiva

 

- Moj Milan je bio jak i neustrašiv čovek... Kada je izašao na slobodu nije se odvajao od ćerke, sina i mene. Hteo je svuda da idemo zajedno. Obožavao je sport i gledao da svi iz njegovog okruženja budu usmereni ka sportu i zdravom životu. Tako je i našeg sina koji ima samo tri godine vodio na svaki svoj trening i želeo da raste u tom sportskom duhu... Bio je natprosečno inteligentan, mnogi ne znaju da je govorio pet stranih jezika, da je izvrsno crtao, pisao poeziju... - navodi naša sagovornica.

- Milan je imao tu moć da vlada svakom situacijom u kojoj bi se našao. Nije verovao da neko može da ga ubije. Imali smo velike planove... Samo dan uoči ubistva je sve pripremio za postavljanje automatske kapije ispred porodične kuće u Zemunu... Da je to uradio, možda bi izbegao ubistvo - pita se supruga, koja je održala njihovu porodicu dok je Milan 11 godina bio u zatvoru. 

ubistvo

Milan se nije odvajao od porodice, Foto privatna arhiva 

 

Kako smo pisali, policija je uhapsila Branka S. (34) iz Pančeva, koji se sumnjiči za saučesništvo u ubistvu Šuše, i Danijelu Z. (30) iz Kruševca, koja se sumnjiči da je pomogla ubici da pobegne. Branko i njegov sugrađanin koji je povukao oroz i izvršio likvidaciju bili su deo ekipe u Pančevu, koju je predvodio Miljkovićev kum.

-  Zanimljivo je da su Branko i njegov prijatelj za kojeg se sumnja da je usmrtio Šušu nudili svoje usluge. Sumnja se da je naručilac ubistva došao do tih informacija i angažovao ih uz pomoć trojice posrednika - rekao ranije izvor Alo! blizak istrazi.

Sumnja se da je Šušino ubistvo naručeno radi osvete zbog pucnjave iz 2012. kada je ranjen Milan Četnik.

- Šuša je krajem 2012. bio učesnik u pucnjavi na putu Stara Pazova - Inđija u kojoj je ranjen Milan Četnik. Tada je u jednom automobilu bio Milan Četnik, dok su u drugom bili Nikola Serdar i Milan Šuša. Serdar je tri meseca kasnije nađen mrtav u Lipovačkoj šumi, dok je Šuša ubijen 12 godina kasnije, svega dva meseca po izlasku iz zatvora.

U zatvoru dobio dojavu da mu se sprema likvidacija

 

Kako smo ranije pisali, Šuša je još u zatvoru saznao da mu se sprema likvidacija. Bio je osuđen na 11 godina zbog pokušaja ubistva. On je iz Sremske Mitrovice „kao potencijalno opasan“ prebačen u „srpski Alkatraz“ u Padinskoj Skeli, a odatle u niški kazamat, gde je ostao do poslednjeg dana robije. Na slobodu je izašao 15. decembra 2023. godine.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading