"SMRAD SA 40 GODINA UTRIPOVAO DA JE KRIMOS" Otkrivene jezive poruke Velje Nevolje o ubistvu Milana Ljepoje
Foto: Alo ilustracija M.J.

Tokom prethodnih ročišta pregledane su prepiske, preslušane glasovne poruke i pregledan fotografije u vezi sa ubistvima Zdravka Radojevića, Lazara Vukićevića, Gorana Veličkovića, Aleksandra Gligorijevića i Milana Ljepoje.

U sudnici se, tokom pregledanja dokumentacije sa "Skaja" nalaze i okrivljeni saradnici Srđan Lalić, Bojan Hrvatin i Nikola Spasojević, koji su sklopili sporazum sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i odali informacije u zamenu za blaže kazne.

Počelo se sa prikazivanjem poruka u vezi sa otmicom i ubistvom sedme žrtve klana Milanom Ljepojom.

NN lice: Ovaj Zvonce je opasan u Beogradu, to im je iz vrha ekipe čovek. Jeste, Mance je njemu nadimak, opasan čovek kume, vidiš deset ljudi ima ubica. Kad bi pošao onda je top. To je Zvonce, pravi se akcija za njega dobra, samo mora pametno da se izvede i uradi kako treba.

Belivuk: Pa da vidimo šta ćemo sa njim, gde da ga oderemo, pa neka skuplja koga hoće, ali na onom svetu.

Foto: Alo ilustracija M.J.

 

Andrić: I ja mu kažem, brate, vidi ovako, ja ne znam ni kako on izgleda, a povezan je verovatno sa Crnogorcima, nema sa čime drugim. Mada su ovde, u ovom gradu, svi na drugoj strani, koliko ja znam, povezani sa Crnogorcima. Koliko ja znam, živi na Dedinju gore u Beogradu, i ništa više ne znam. Dole po Nišu ga viđaju.

Belivuk: Pripazi se ti malo dok ne vidim kako da ga oderem! Smrad, debil koji je u 40 godina istripovao da bude krimos!

Zatim je usledio niz stravičnih poruka Marka Miljkovića o masakriranju Milana Ljepoje.

Miljković NN licu: Ubićemo ga, samo pusti mene da ga obradim kako treba. Sutra da završim Zvonceta, pa ćemo sve da uklopimo.

Miljković: Metak je zlatan, šta ćemo da mu radimo. Sve da vidim s kim je pisao, pa ću organizovati šta ću pisati da ih zavrtim, kao sa Kaniđom (Zdravko radojević) što sam radio.

Miljković: Uhapsili ga brate. Sad smo ga ubili, propišao je majčino mleko. Samleven je i spakovan, još malo da se smrkne, pa da ga prospemo kroz šumu do vode da se probijemo. Znaš kolika konjina, brate, 100 kg i Sopranove visine, jak kao konj.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading