Stefan Savić
Foto: Alo/Printscreen

U Palatu pravde Nenad je stigao u pratnji samo advokata Denisa Kurtovića, iako je trebalo da bude prisutna i Stefanova majka, Jasmina.

- Ovo je događaj koji je potresao širu javnost, želimo da iskažemo da je danas pred Višim javnim tužilaštvom u Beogradu stupio u kontakt sa porodicom Stefana Savića, kao i to sa je otpočela istraga. Porodica osumnjičenog je kontaktirala porodicu Savić, tom prilikom su ostvarili kontakt što budi nadu da će dovesti do predaje osumnjičenih - naglasio je advokat.

Stefanov otac Nenad Savić rekao je  da je u teškom stanju i da mu sve ovo veoma teško pada.

- Ubijen sam, srce hoće da mi stane svakog trena. Četiri puta dnevno se mislim kako će srce da mi stane skroz. Ne znam šta bih rekao, jako nam je svima teško, ja imam i ćerku kod kuće - ispričao je Stefanov otac za Kurir.

Uz to, veliku zahvalnost ova porodica ističe Stefanu Markoviću, koji je pokušao da spase život Stefana Savića i dobio teške telesne povrede.

Da podsetimo, srpski reprezentativac i MMA borac Stefan Savić (23) ubijen je 25. februara nakon svađe sa fudbalerima Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23) koji su ga, kako smo ranije pisali prema nezvaničnim informacijama, zverski izboli 19 puta, a potom nastavili da ga šutiraju rukama i nogama dok je ležao u lokvi krvi na Dorćolu.

Zločin se dogodio sat vremena iza ponoći na uglu Dobačine i Dunavske ulice. MMA borac kobne večeri bio je sa prijateljima u jednom beogradskom klubu, u koji su kasnije stigli i osumnjičeni Gačević i Daničić.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading