Psi
Foto: EPA/YAHYA ARHAB

Jezivo! Dva brata starosti pet i sedam godina izujedali su psi u prigradskom naselju Požega, nedaleko od Novog Pazara. Oni su s teškim povredama primljeni na Odeljenje dečje hirurgije u Novom Pazaru, a kako Alo! saznaje, nalaze se u stabilnom zdravstvenom stanju.

 Do napada došlo je u petak oko 15 sati, a zasad nije poznato da li se radi o vlasničkim psima ili lutalicama.

Kako su nam potvrdili iz  Opšte bolnice u Novom Pazaru, na Odeljenje dečje hirurgije primljena su dvojica dečaka.

- Oni su sinoć bili u teškom stanju. Jedan od braće je bio kritično. Jutros je dečji hirurg previo decu, a zasad su stabilno. Imaju dosta rana po telu, uglavnom se radi o površinskim. Mlađi dečak je izujedan i po bradi i po vratu - saopštili su nam iz ove bolnice.

Kako su nam ispričali meštani ovog prigradskog naselja, oni odavno imaju problem sa psima lutalicama.

- Pre dva meseca u tor kod jednog komšije uleteo je čopor pasa i izujedao ovce koje su se tu nalazile. Mi smo se često žalili na ovaj problem, ali pošto više ne postoji odeljenje koje se bavi psima, mnogo češće dolaze da ih sklanjaju sa ulice. Agresivni su, jure za automobilima, laju na ljude, stalno se pitamo koga će napasti - rekla je za Alo! meštanka ovog naselja.

Podsetimo, u četvrtak u Nišu dogodio se sličan incident, kada je pas lutalica izujedao devetogodišnju devojčicu. Do incidenta došlo je nedaleko od kuće u kojoj živi devojčica. Pas je bez ikakvog povoda skočio i ujeo devojčicu za usne. Deca koja su se našla u blizini počela su da vrište i dozivaju pomoć.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading