Ubistvo u Čikagu
Foto: Tanjug/Tyler Pasciak LaRiviere (MBI)

Kako se saznaje, otac Petar je teško podneo smrt jedinog sina. Veče posle Nenadove smrti, njemu je pozlilo i njegovo srce nije izdržalo, a lekarima je ostalo samo da konstatuju smrt. Dve šokantne vesti u samo dva dana dotukle su ostale članove porodice, navodi Serbian Times.

Tužnu vest objavila je parohija crkva Svetog Save u Merivilu, čiji su otac i sin bili vredni i posvećeni članovi koji su bili zaduženi za organizaciju crkvenih priredbi i uređenje sale.

Iza Nenada je ostao njegov sin Stefan, a u velikoj žalosti su brižna majka i supruga Nada Konjević, sestra i ćerka Marija i brojna porodica, kumovi, prijatelji, članovi porodice i kumovi.

Izbegli posle Oluje, pa otišli u Ameriku

Prema rečima prijatelja koji su ih poznavali, Nenad i Petar su bili dobri, vredni i pošteni ljudi, voljeni i cenjeni u srpskoj zajednici u severnoistočnoj Indijani. Konjevići su inače poreklom iz Krajine, odakle su posle Oluje izbegli i došli u Ameriku da tu počnu novi i bolji život.

Tako je i bilo… sve do ove tragedije koja ih je snašla.

Parastos ocu i sinu, Petru i Nenadu, biće održana danas, 23. marta, od 14 do 16 časova u pravoslavnoj katedrali Svetog Save (9191 Misisipi St, Merilvil) a služiće prota Marko Matić. Sahrana je najavljena za 16 časova na crkvenom groblju.

“Tuga kao nebo velika… Svi znamo koliko je ljubavi i posvećenosti Petar dao deci i unucima i koliko je srce bio za porodicu, prijatelje, crkvu. Nenad je bio mlad, pun života za svog jedinca sina. Tužna su ostala srca majke i supruge Nade Konjević, kao i sestre, kćerke Marije…kao i svih nas koji smo zatečeni bolom, šokom, tragedijom,” napisala je porodična prijateljica Gordana Vasilić na Fejsbuku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading