Padinska skela
Foto: Alo/Foto: Alo/printscreen

Poznanici ovih nasilnika pričaju sve najgore o njima i ističu da ih ne čudi težina krivičnog dela koje su počinili. Kako kažu, sejali su zajedno strah po celom kraju!

Stanimir Brajković je preminuo 4. februara u ćeliji zatvora u Padinskoj Skeli od teških povreda koje je zadobio jer su ga danima mučila trojica cimera koji su bili smešteni u istoj zatvorskoj sobi, iako su drugari odranije.

Pokrenuta je intenzivna istraga protiv osumnjičenih nasilnika, ali i protiv sedmorice čuvara zatvora, koji su suspendovani, dok je upravnik ustanove prebačen na niže radno mesto.

Kako saznajemo, Srećko Stefanović je iz naselja Sokolovo u Lazarevcu, a ceo komšiluk je godinama živeo u strahu zbog njega.

- Još kao dečak je počeo da pravi probleme po selu i nikada se nije smirio. Ceo život je nasilnik i delinkvent. Uvek je tražio razlog da maltretira decu i mlađe od sebe, jače i starije nikada nije smeo. Presretao je ljude na ulici i svašta radio. Glumio je opasnog momka, a sva nedela je najčešće činio u društvu - opisuje za Alo! Srećkov poznanik.

Kako dalje navodi, Srećko nikada nije bio osuđivan za teška krivična dela.

Padinska skela

Foto: Printskrin

 

- U pitanju su uglavnom sitne krađe po prodavnicama i fizički napadi. Nikada nije imao ništa krupno, ali smo znali da ide ka tome i da će kad-tad počiniti neko zlo i, eto, sada se to desilo. Srećko ima veliku porodicu i puno bliskih rođaka, ali su svi osuđivani za neka dela, uglavnom krađe, i nije imao ko da vodi računa o njemu, niti je bilo nekog na koga bi se ugledao kako bi počeo normalno da se ponaša. Uglavnom je voleo da se alkoholiše sa muškim rođacima - kaže naš sagovornik.

Srećko je bio veoma aktivan na društvenoj mreži Fejsbuk, a na njoj je objavljivao i eksplicitne fotografije.

- On je glumio muškarčinu i ženskog zavodnika, a s druge strane na Fejsbuku je kačio fotke na kojima u gaćama leži sa dvojicom nagih mladića u krevetu. Njegovi drugovi Dalibor i Saša su sređivali obrve kod kozmetičara, a jedan od njih trojice se slikao kako palaca jezikom kao da nekoga mami. E sad, da li su se glupirali ili radili nešto drugo, to ne znam, ali mi je posle tog saznanja malo jasnije zašto su se seksualno iživljavali nad dekom - ispričao nam je drugi meštanin Sokolova.

Poznanici Dalibora i Saše kažu da su obojica često menjali devojke, a da je Dalibor u decembru proslavio prvi rođendan svog sina, a njegove komšije dodaju da je i on problematičan poput Srećka.

Padinska skela

Foto: Printskrin

 

Kako se sumnja, trojka je od polovine januara do 4. februara, kada je penzioner preminuo, zlostavljala Brajkovića. Sumnja se da su oni u zatvorskoj sobi u kojoj su zajedno bili stravično mučili čoveka jer mu je nestalo novca kojim im je kupovao namirnice u kantini. Svakodnevno su ga šamarali, tukli nogama i rukama, a Dalibor ga je jednom prilikom silovao drškom od metle.

Saša je starca terao da pije njegovu mokraću iz šolje za kafu, dok mu je Srećko peškirom izvlačio jezik iz usta kako bi ga onemogućio da viče i da se požali komandirima na torturu.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading