Miloš Đukić
Foto: Alo/Društvene mreže

Kako smo ranije pisali, ona je rekla da ju je učitelj na časovima neprimereno dodirivao i jednom prilikom poljubio u usta.

Đukić nije imao pitanja za oštećenu, ali se javio da da komentar.

- Kada izvode konje iz štale, svi to rade u isto vreme. Nema šanse da ja idem redom i hvatam ih za dupe. Pravilo je da ne sme da se prilazi kad je jahač na konju. Kad je preskakala prepone, htela je da skoči i konj je stao jer mu je sedela na vratu. Pala je. Rekla je da nijednom nije pala, a pala je dva puta. Ja sam joj prišao, ali ne mnogo blizu. Pitao sam je da li hoće da ponovi. Drugi put je oper sela konju na vrat i rekao sam joj da od nje nema ništa, nema pomoći. Poslao sam je u štalu - rekao je Đukić.

Dodao je da je S. P. poljubio u kaiš od kacige.

- Ovo što priča da je dobro jahala nije istina, nikad nije dobro jahala. Neka me pogleda u oči - rekao je Đukić.

- Nemojte, neće vas pogledati svakako, u posebnoj je sobi - rekla je sudija.

Na pitanje sudije zašto ju je poljubio u kaiš od kacige, Đukić je odgovorio da je to "bilo u magnovenju", da je prišao da joj pomogne da se popne na konja i da ju je uhvatio za podgušni kaiš kacige i poljubio kaiš. Objasnio je da je to uradio "da bi je stimulisao za drugo jahanje".

- Objašnjavao sam joj kako da jaše, ali nije pomagalo, njoj ne vredi pričati. Posle svakog treninga je pitala kakav je bio trening njene drugarice i da li ona skače. Ja sam govorio da ona ne skače jer ne želi - dodao je Đukić.

Kada joj je preneto šta je Đukić ispričao, oštećena S. P. je rekla da je to "sve laž".

- To se nikada nije desilo. Desilo se ovako kako sam ja rekla. Ja nisam pala na tom treningu, on me je povukao i poljubio. Nisam pala - rekla je.

Đukićevi branioci zatražili su da mu bude ukinut pritvor ili da bude zamenjen blažom merom zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor, ističući da je Đukić lošeg zdravstvenog stanja, između ostalog da je dijabetičar, da mu je izvađena slezina, kao i dve trećine želuca i pankreasa, kao i da je u pritvoru godinu i sedam meseci.

Sud je odbio predlog za ukidanje pritvora istakavši da su razlozi za pritvor i dalje validni, a da je Đukiću u pritvoru obezbeđena adekvatna medicinska nega.

Naredno ročište zakazano je za 8. maj, kada će svedočiti M.G i O.M.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading