Slađana i Dejan Paunović
Foto: Alo/Facebook

Slađana i Srećko terete se da su počinili krivičko delo teško ubistvo i oni su u pritvoru jer im preti kazna zatvora veća od 10 godina, a tamošnji Viši sud je potvrdio ovu optužnicu.

- Protiv M.R. se vodi odvojen postupak jer je on u vreme izvršenja krivičnog dela bio maloletan, tako je on osuđen na sedam godina maloletničkog zatvora. Dvoje optuženih imaju pravo na žalbu na optužnicu i tek po završetku toga biće zakazano suđenje za dvoje okrivljenih - kažu iz Višeg javnog tužilaštva u Negotinu.

Konačni rezultati obdukcije potvrdili su da je Dejan pretučen, a zatim odnesen u automobil i zapaljen.

Slađana i Dejan Paunović

Facebook

 

 

- Obdukcija je obavljena nakon ekshumacije Dejanovog tela. Telo je bilo uništeno paljenjem, ali je na osnovu ostatako konstatovano da je on zadobio prvo prelom baze lobanje, a da je njegovo telo nakon toga samo pomereno u automobil gde je spaljeno. Nije bila u pitanju nikakva saobraćajna nesreća kako su to osumnjičeni pokušali da predstave - kaže izvor Kurira.

Dejanova supruga Slađana, da podsetimo, tereti se da je organizovala ubistvo supruga na desetogodišnjicu braka u saučešništvu sa svojim ljubavnikom, okrivljenim Srećkom M., inače, najboljim drugom pokojnog Dejana, kao i maloletnikom kome je za "obavljen posao" plaćeno najpre 100 evra, a potom još 5.000 dinara.

Zločin je otkriven kada se maloletnik požalio drugu iz susednog sela kako nije dobio dovoljno novca, a koji je slučaj prijavio Dejanovom rođenom bratu Zlatku Paunoviću i policiji u Majdnapeku i Dejanova smrt je tako rasvetljena. Sve troje su pali na poligrafskom ispitivanju.

S obzirom na to da supruga nije želela da se obavi obdukcija tela njenog supruga, naknadno je obavljena ekshumacija tela pokojnog Dejana Paunovića na seoskom groblju u Klokočevcu.

Alo.rs/Kurir.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading