Hapšenje UKP MUP policija
Foto: Printscreen/MUP

Podsetimo, policija je uhapsila četvoricu osumnjičenih i u toku je istraga.

- Ja sam juče prijavio da mi je sin bio otet u subotu uveče, kada je bio na proslavi rođendana. Nakon toga su ga sačekali i tražili mu novac, on nije hteo da da, pa su ga nožem prisilili da uđe u auto, odvezli su ga u neki stan i tamo su ga sedam sati maltretirali i tukli. Uopšte nije u pitanju nikakav dug. Ti mladići reketiraju decu čiji su roditelji malo imućniji - objasnio je biznismen za Kurir i naveo da su otmičari od njegovog deteta zahtevali cifru od 2.000 evra.

Kako dalje navodi, osumnjičeni su njegovom sinu uzeli novac koji je on u tom trenutku imao kod sebe, kao i telefon, zlatan lanac i sat.

Oteti mladić je u nedelju ujutru uspeo da pobegne od nasilnika i da dođe do telefona. Odmah je pozvao svog oca, nakon čega je poznati vršački biznismen pozvao policiju.

Mladić je posle sedmočasovnog mučenja i maltretiranja bio u lošem fizičkom stanju, kako kaže njegov otac, zadobio je razne povrede od udaraca, ali osim toga, sve ovo je veoma uticalo i na njegovo psihičko stanje.

Inače, mladić kojeg su oteli u subotu uveče, bavi se sportom godinama, tačnije tekvondom, a trenutno studira u Beogradu Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, s tim da je u rodni grad došao za vikend na odmor.

- Osumnjičeni su mladići koji su odranije poznati policiji, ceo grad terorišu. Pre desetak dana, jedan od osumnjičenih za otmicu mog sina je tek izašao iz pritvora - rekao je poznati biznismen.

Policija u Pančevu uhapsila je M. K. A. (22), R. T. (20), L. J. (24), L. T. (24) i M. L. (22), zbog sumnje da su izvršili krivično delo zlostavljanje i mučenje.

Četvorici muškaraca određen je pritvor, nakon čega će biti saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading