Gornji Milanovac
Foto: Alo/Foto: privatna arhiva

Radovan B. i Nikola Š. nastradali su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći noćas, oko 2 sata, koja se dogodila na raskrsnici Kursuline i Ulice Miloša Velikog u Gornjem Milanovcu.

Kako je za Alo! ispričao deka nastradalog mladića, za tragediju saznao je jutros.

- Mi smo se sinoć čuli i pričali više nego ikada. Rekao mi je da je danas planirao da da sa ocem dizu folije na plastenike koje imaju. Planirao je i da sredi plažu, na reci koja se nalazi u našem selu - opočinje priču za Alo! deka nastradalog Nikole.

Kako kaže, on je bio divan mladić, koji se jednom rađa. 

- Ne zato što je bio moj unuk, nego jednostavno on je imao razumevanja za sve. I za svoju braću i za sve prijatelje. Kad treba nešto da se pripomogne, eto njega. Kako ću ja sad, kako da izdržim ovo, a da mi srce ne pukne - kroz suze je ispričao deka za Alo!

Kako priča nesrećni deka, unuk se zaposlio, i radio u jednoj firmi u Gornjem Milanovcu.

- Zaposlio se pre dve godine, i radio u jednoj firmi u gradu. Bio je veoma odgovoran, kad je završio školu, rekao je da hoće da nastavi da se usavršava. Sinoć su on i njegov drugar išli u grad, a potom krenuli kući, ne znam ko je vozio, ali njegov automobil je slupan - rekao je deda skrhan bolom.

Podsetimo, prema nezvaničnim informacijama do udesa je došlo zbog nepoštovanja znaka za obavezno zaustavljanje i neprilagođene brzine. Na licu mesta dva mladića su podlegla povredama. Jedan vozač je zadržan u stanici Policije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading