Saobraćajna nesreća u Gornjem Milanovcu
Foto: Printscreen/Printscreen/ Instagram/ 192.rs

Radovan B. i Nikola Š. nastradali su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći noćas, oko 2 sata, koja se dogodila na raskrsnici Kursuline i Ulice Miloša Velikog u Gornjem Milanovcu.

Kako Alo! saznaje, od prijatelja nastradalih, radi se o dva prijatelja, koja su se, najverovatnije vraćali kući, koja se nalazi nedaleko od ovog grada. Mladići su živeli u istom mestu.

- Radovanu je umro otac, a pre nekoliko meseci je imao smrtni slučaj. On ima dve sestre. Bio je vredan mladić, završio školu i zaposlio se kao električar. Eh, šta se desi, kratko je ispričala za Alo! komšinica nastradalog Radovana.

Stupili smo u kontakt sa Radovanovom porodicom, a neutešni muškarac rekao je za Alo! da nemaju snage da govore.

- Da, Radovan je nastradao, nemamo snage da pričamo - rekao je neutešni muškarac za Alo!, dok se u pozadini čuo plač rodbine nastradalog mladića.

Radovanov drugar Nikola, nalazio se sa njim u automobilu, a kako saznajemo od komšija, nesrećnog mladića majka je primila u bolnicu, jer radi na odeljenju hirurgije.

- Majka ga je noćas primila na odeljenje. Kakva sudbina, i on i njegov drugar su bili vredni momci. On ima dva brata, niko ne može da poveruje da se ovo desilo.

Do udesa je došlo zbog nepoštovanja znaka za obavezno zaustavljanje i neprilagođene brzine. Na licu mesta dva mladića su podlegla povredama. Jedan vozač je zadržan u stanici Policije.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading