Kuća u Gornjem Milanovcu
Foto: Printscreen/RINA

Tela brata i sestre Vere M. (80) i Dragana M. (87), koja su pronađena u četvrtak u naselju Sinoševići kod Gornjeg Milanovca, nisu na sebi imala tragove nasilja! Komšije kažu da je najpre Dragan preminuo, a da je nekoliko sati kasnije umrla Vera od tuge za bratom!

Kako navode meštani Sinoševića, brat i sestra su živeli zajedno sami, a pošto su bili u poznim godinama, obilazio ih je rođak. Dragan je pre toga bio hitno operisan.

- Dragan je u ponedeljak došao iz bolnice. Imao je povredu noge, pa su mu lekari kazali da će biti dobro. Šta se u međuvremenu desilo, ne znamo. Saznali smo da je prvo on umro, a da je nekoliko sati nakon njega umrla i sastra. Čuli smo da se tokom uviđaja pričalo da joj je srce prepuklo od tuge - rekla je komšinica.

Prema njenim rečima, za tragediju su saznali kada su videli policiju i Hitnu pomoć.

- U prvom trenutku smo pomislili da je komšiji pozlilo jer je bio lošeg zdravlja i nedavno je operisan, a potom smo saznali da su ukućani pronađeni mrtvi. Mislili smo da je u pitanju zločin, međutim, utvrđeno je da je reč o prirodnoj smrti. Oni su bili jako vezani. Dragan je Veru pazio. Ona ima vanbračnu decu, a muškarac sina i ćerku. Bio je vredan, pošten, takva su mu i deca - zaključila je za Alo! komšinica preminulih.

Kako su nam meštani sela rekli, tela je pronašao Draganov sin.

- On se zabrinuo što mu se ne javljaju na telefon, pa je doleteo iz Gornjeg Milanovca. Navodno nije mogao da uđe u kuću jer su vrata bila zaključana  pa je obio prozor. Inače, Draganov sin živi u Gornjem Milanovcu i tamo drži kafić - rekli su meštani sela.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading