Požega
Foto: Alo/Foto: Alo/printscreen

Sanela S. (45) iz sela Prijanovići kod Požege uhapšena je zbog sumnje da je svog muža Miroslava S. (55) ubila nožem jer joj navodno nije kupio rakiju! Obdukcija je pokazala da ga je muškarac sečivom uboden direktno u srce, a da je prethodno izudaran po glavi cepanicom, koju je navodno osumnjičena založila u peć da prikrije tragove!

Nesrećni Miroslav S., kako tvrdi izvor blizak istrazi, podlegao je povredama nakon što ga je navodno supruga u sredu uveče posle svađe udarila cepanicom po glavi, a potom je uzela kuhinjski nož i ubola ga u srce.

Kako smo ranije pisali, poznanici tvrde da je Sanela S. bila alkoholičar, da je nesrećnog Miroslava tukla, zlostavljala psihički i fizički, palila mu stvari, zbog čega je zimi išao s kratkim rukavima. Kobne noći je tražila od njega da pozajmi novac da joj kupi rakiju. Pošto nije uspeo da dođe do novca, ona ga je kako se sumnja usmrtila.

Kako saznajemo, urađena je obdukcija žrtve.

- Obdukcija je pokazala da je smrt nastala usled uboda noža u srce. Na glavi je žrtva imala lakše povrede u vidu razderotina, koje su nastale od dva do tri udarca. U kuhinji se nalazi šporet na drva i pored su bile cepanice. Pretpostavlja se da su te povrede na glavi nastale usled udaraca cepanicom. Međutim, u toku istrage nije nađena krvava cepanica, pa se pretpostavlja da je nju bacila u vatru u šporetu i sagorela - saznajemo od našeg izvora.

Kako je za Alo! ispričala juče komšinica, uprkos činjenici da je Miroslav, kako kažu, pružio sve svojoj supruzi, ona mu je kao se sumnja presudila.

- Ona ima tri braka iza sebe: iz prvog ima troje dece, iz drugog dvoje, a iz trećeg jedno dete. Kada se udala za Miroslava, on nije razdvajao decu. Ona je bila veoma čudna. Deca su videla kakva je i okrenula su se od nje, gledali su da je izbegavaju - otpočinje priču za Alo! komšinica ubijenog Miroslava.

Danas sahranjuju Miroslava

Kako saznajemo, nesrećni Miroslav S. biće sahranjen danas na lokalnom groblju.

- Sahrana i opelo biće danas u 13.30 sati na seoskom groblju u Prijanovićima. Njega će, kako sam čula, sahraniti brat. Svima nam je teško zbog svega što se dogodilo - rekla je komšinica ubijenog Miroslava.

Kako kaže naša sagovornica, žalosno je to što je Miroslav dopustio da ga žena zlostavlja, ali kako kaže, on je bio veliki džentlmen.

- Uvek je govorio: „Ja nikada ne bih digao ruku na ženu.” Ona je zloupotrebila njegovu dobrotu. Kada bi on dobio platu, ona bi mu uzela novac da kupuje alkohol, cigarete, da ide u kafić da pije kafu. Na poslu su ga svi hvalili, kažu da nikada nije rekao da nešto ne može da uradi - bio je veoma vredan čovek - priča naša sagovornica.

On je, kako priča komšinica, jedva čekao da se oženi i da ima nekoga kraj sebe.

- Jedva je čekao da se oženi, jer je do 50. godine bio samac. Zato je verovatno i ćutao! Ona je dosta uticala na njegove prijatelje. Nije ni njegovom bratu dozvoljavala da dolazi kod njega, nekako ga je udaljila. Govorila je da je prošla sito i rešeto, sada vidimo kakva je bila. Umela je da se prikaže društvu kao svetica, a zapravo je bila suprotno. Slabo je kontaktirao s drugima, jer ga je non-stop posmatrala. Sve je bilo po njenom, a ako nije bilo tako, bilo je teško njemu - tvrdi komšinica.

 

Branila se ćutanjem

Sanela S. (45) se u prisustvu advokata prilikom davanja izjave u policiji branila ćutanjem.

- Za razliku od iskaza datog policiji pri hapšenju, kada je govorila da je udarila muža, pa da nije, da ga je ubila, pa nije, da bi opet rekla da jeste, u zvaničnom delu u prisustvu advokata ona se branila ćutanjem. Očekujemo da će joj biti produžen pritvor - saznajemo od izvora bliskog istrazi.

 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading