pretučen muškarac
Foto: Alo/Alo

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su S. O. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje i J. V. (21), osumnjičenog za pomaganje učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

Kako je saopštila Sremska Mitrovica, sumnja se da je S. O. sa više osoba za kojima policija intenzivno traga na jednom parkingu u Inđiji palicama zadao više udaraca po glavi i telu 27-godišnjem mladiću, dok se J. V. sumnjiči da je pomogao S. O. u skrivanju.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Staroj Pazovi, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu, prenosi Tanjug.

Podsetimo, na snimku se vidi kako muškarac, koji je unosio svoje dete u nosiljci u automobil i samo par sekundi nakon što je dete bilo "na sigurnom" usledilo je, po svemu sudeći, unapred organizovano mučno prebijanje muškarca.

Da stvar bude još morbidnija, dok je grupa momaka tukla mlađeg muškarca pored njega se nalazila i njegova majka koja je prisustvovala ovim strašno uznemirujućim scenama.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading