Niška banja
Foto: Printscreen/RINA

Jeziv slučaj, podsetimo, otkriven je pre dva dana kada je vlasnik jaganjaca ušao u tor gde su mu bile životinje i zatekao krvoproliće. Šokirani vlasnik ovaca jezivi prizor snimio je kamerom mobilnog telefona i podelio na društvenim mrežama gde je između ostalog naveo da je to uradio dečak od samo 13 godina.

- Mi smo šokirani šta je dečak uradio! Niko od nas ne može da poveruje da je neko sposoban da uopšte i pomisli da pokolje životinje, jer mu se nešto ne sviđa. Navodno, vlasnik ovaca zamolio je dečaka da mu izvede jaganjce na pašu, ali dečak to nije želeo da uradi - navodi komšinica vlasnika ovaca za Kurir i dodaje:

- Maloletnik koji godinama sa porodicom živi kod vlasnika ovaca i njegove supruge ljutito je otišao u tor, koji se inače nalazi u dvorištu stare kuće vlasnika ovaca. To imanje nalazi se nekoliko ulica dalje. Vlasnik ovaca na kredit je kupio novu kuću i zajedno sa dečakovom porodicom pre godinu dana se preselio u novi dom.

Prema navodima komšija, vlasnik ovaca iako ima radnika koji mu brine o ovcama, ovog puta tražio je pomoć od dečaka.

- Verovatno je na putu do tora besneo, nije znao kako da odbije "zadatak". Navodno, u dvorištu je našao sekiru, ušao unutra i počeo da ubija jedno po jedno jagnje - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Svih 12 jaganjaca koji su u tom trenutku bili u toru, ubijeni su sekirom. Krvi je bilo na sve strane, kažu da je bio krvav do lakata nakon što je izašao iz tora. Sve to što je uradio, zaista deluje zastrašujuće. Njegov otac je teško bolestan i ne zna jadan čovek šta ga je snašlo...

Vlasnik ovaca, prema rečima komšija, bio je veoma human i primio je porodicu dečaka pre nekoliko godina, brinuo je o njima. Toliko ih je zavoleo da im nije dozvolio da ostanu u staroj kući nakon što je on kupio i uselio se u novu, već su i oni s njima došli u novi i topliji dom. Kako dalje navode komšije, ova porodica je prošla golgotu, jer je majka ostavila sedmoro dece i otišla.

Inače, rođeni brat dečaka koji je pobio jagnjiće osuđen je na 13 godina zatvora jer je silovao njihove dve sestre, koje su te 2018. godine imale pet i 15 godina. Naime, jezivi incest otkriven je kada je psiholog vršačke škole primetio i posumnjao da je starija devojčica seksualno zlostavljana. Psiholog je svoje sumnje podelio sa Centrom za socijalni rad, a o tome je obaveštena i policija.

- Devojčice su poslate na lekarski pregled gde je utvrđeno da su silovane - podseća izvor i dodaje da je potom uhapšen, a Viši sud u Pančevu mu je odredio višegodišnju kaznu zatvora za to krivično delo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading