silovanje
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Dva maldića iz Srbije i trojica iz Nemačke sumnjiče se da su prvo drogirali, a onda silovali devojku (26) iz Mongolije u hotelu u španskoj Marbelji.

Kako prenose španski portali jeziv zločin se odigrao u hotelu u kojem su mladići odseli, a devojka je napad prijavila 6. marta, nakon čega su petorica osumnjičenih privedeni. 

Uhapšeni mladići starosti od 19 do 32 godine nakon saslušanja su pušteni na slobodu, ali su im oduzeti pasoši i imaju zabranu napuštanja Marbelje.

Devojka iz Mongolije je prijavila policiji da je bila u provodu i da se nakon toga obrela u hotelskoj sobi, ali da ne zna kako je tamo dospela i da su je petorica mladića silovala.

Ona je u provm trenutku zbrinuta u bolnici, a nakon što je otpuštena iz zdravstvene ustanove otputovala je za Mongoliju i saslušana je putem video linka. 

Po nalogu suda pokrenuta je istraga protiv osumnjičenih i čeka se toksikološki nalaz krvi silovane devojke kako bi se utvrdilo da li joj je bila poturena droga GHB, poznatija pod nazivom droga za silovanje ili "dži", nakon čega je odvedena u hotelsku sobu i grupno silovana.  

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading