Hitna pomoć i policija
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Milena R. (43) iz Smedereva nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je svoju ćerku (4) trovala bromazepamom duži vremenski period i to čak radila i za vreme bolničkog lečenja na Institutu za majku i dete u Beogradu.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, ona je imala prijavu 2021. godine da fizički zlostvalja dete, ali je Centar za socijalni rad u Smederevu doneo odluku da nema saznanja ni dokaza da to majka radi. Inače, ona je na evidenciji za primanje novčane pomoći.

Milena je uhapšena 8. marta ove godine jer su lekari sa Instituta za majku i dete dobili jezive rezultate sa VMA u kojima se kaže da je devojčica trovana bromazepamom i to ne samo u periodu dok je bila na posmatranju već i ranije.

- Količina supstance koja je nađena kod devojčice ukazuje na to da je trovana i ranije, a da je količina bila pogubna i za odraslog čoveka, a ne za dete- kaže naš izvor i dodaje da je policija u ormaru u bolnici koji je koristila Milena našla lekove za smirenje koji su njoj bili propisani.

Kako je "Telegraf.rs" objavio, ona je ćerku trovala tako što joj je lekove drobila u sok i tako joj davala da pije.

Podsećaja radi, Milena R. je 29. februara ove godine dete donela u bolnicu i lekarima tvrdila da "ne može da hoda i da ima konstantna trzanja".

Nakon brojnih analiza lekari su posumnjali da je dete trovano.

Rezultati iz krvi i urina bili su više nego strašni.

O tome je odmah obaveštena policija i Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Milena je saslušana i po zatevu tužilaštva zbog nasilja u porodici nalazi se u pritvoru do 30 dana.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading