KOD NEKROFILA SA VRAČARA POLICIJA ZATEKLA DVA SVEŽA LEŠA Bizarna priča, evo kako je otkrivena ova jeziva priča
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/Google maps

Neverovatna, ali istinita pojava jedne vrste nastranosti je nekrofilija, a ovo su realne priče i tumačenja psihologa zbog čega se i kako manifestuje ova bolest. Nekrofilija je jaka strast, ljubav prema svemu što u sebi nema života, što je mehaničko i što se raspada, odnosno strasna sklonost za uništavanjem i za razaranjem.

Neki psiholozi smatraju da nekrofilni karakter imaju osobe kojima je svojstveno da se nikada ne smeju, škrte su, govore hladno i monotono, vole tamne boje, arogantne su. Nekrofilija je seksualna nastranost kod koje dolazi do polnog odnosa sa mrtvim telima.

Sam leš bi mogao da predstavlja i nadoknadu za majku ili neki drugi izgubljeni objekat. Tako se oživljava se trenutak saznanja o smrti voljene osobe.

Ova nastranost često se sublimira u uobičajenim svakodnevnim situacijama kao što su: ljubljenje i posmatranje mrtvaca, interes za pretvaranje živog u neživo.

Jedna priča o Beograđaninu, vrlo je poznata javnosti. Radilo se o jednom mladiću koji je upoznao devojku u klubu, poljubio se s njom, pa iste večeri i spavao. Ceo slučaj se dogodio 2007.godine

Sutradan, devojci su se pojavile ranice po telu, što ju je jako uznemirilo, pa je odlučila  da ode na pregled, gde je utvrđeno da su osip izazvale bakterije koje se mogu naći isključivo na leševima.

- Posle pregleda zapanjeni doktor joj je rekao: "Lepo mi reci šta si radila." Zbunjena devojka nije znala o čemu se radi, pa joj je lekar objasnio da na grliću materice ima bakterije koje imaju samo mrtvaci. Ona je u početku odbijala da prizna seksualnu avanturu, tvrdeći da se samo ljubila s jednim mladićem. Međutim, pod pritiskom je priznala i da je spavala s njim. Doktor je, kako se pretpostavlja, alarmirao policiju, koja je odmah upala u mladićev stan na Vračaru – navodi se u izveštaju beogradskih medija, koji su se pozivali na izvore.

Izvor medija navodio je  da su inspektori, pomalo zbunjeni, zakucali na vrata ovog mladića. Međutim, ono što su zatekli unutra, sve ih je šokiralo.

- Policajci su ovog mladića zatekli sa dva sveža leša i odmah su ga priveli i odveli na posmatranje na psihijatrijsku kliniku, gde je zadržan do daljeg. Policajci su dugo sumnjali u to da je i devojka umešana u celu priču, ali je ispalo da je i ona samo žrtva ovog nekrofila – objašnjavao je tad  sagovorni kmedija.

Mediji su tad došli do saznanja da se policija ovde nije zaustavila i da je proširila istragu kako bi utvrdila otkud leševi u stanu mladića koji potiče iz dobrostojeće porodice. Istraga je, navodno, dovela do jednog radnika Kliničkog centra Srbije, koji je uhapšen zbog sumnje da je ovom nekrofilu obezbedio leševe za seksualno iživljavanje.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading