stefan savić
Foto: Alo/MUP

 

- Ona je nazvala Stefanovog oca Nenada i rekla mu da joj je žao što je njen sin uradio. Ujedno ga je molila da se neko ne sveti njenim dvema ćerkama. Stefanov otac je prihvatio saučešće i rekao Gačevićevoj majci da se ne plaši, jer su oni nisu porodica koja bi nekom naudila. Ne smatra da je majka kriva za zločin svog sina - otkriva izvor.

Stefan Savić

Printscreen

 

 

On navodi da su Gačević i Daničić, u noći između 24. i 25. februara ušli u klub na Dorćolu, ali i da je u ubistvo upleteno više osoba.

 

- Kada su ušli, rekli su Stefanu: "Pi*ko, šta ćemo sad?!", a on im je odgovorio: "Ja nisam voljan da se bijem, predajem se". I oni su onda krenuli noževima na njega - kaže sagovornik blizak istrazi.

Gačević i Daničić, uprkos mirnom tonu nesrećnog Stefana, potegli noževe i nasrnuli na MMA borca, koji je ranjen počeo da beži niz Dobračinu ulicu, ali su ga ubice sustigli na raskrsnici sa Dunavskom ulicom, i tamo ga iskasapili i dokrajčili, nakon čega su pobegli i od tada im se gubi svaki trag.

Stefan Savić

Printscreen

 

 

Posle ubistva, ubice su zatim pobegle u stan kod Đerma u vlasništvu Gačevićeve majke. Tamo su se presvukli i ostavili u stanu krvavu odeću, a zatim su pobegli. Gačevićeva majka je kasnije ušla u stan, videla krvavu garderobu i to je odmah prijavila policiji, verovatno strahujući da je ne optuže za saučesništvo u ubistvu.

Savić

Printscreen

 

 

Stefan je sahranjen 27. februara u Boleču, a na sahrani je bilo prisutno hiljadu ljudi.

U svom govoru, sveštenik je rekao da takvu sahranu Boleč ne pamti.

sahrana mma

 

 

 

Za Markom Daničićem i Vasilijem Gačevićem policajci su raspisali potrage i policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici. Prema rečima kriminologa Božidara Spasića, vrlo je moguće da se begunci kriju u nekom "štek" stanu u Beogradu, osim ako nisu već pobegli u inostranstvo. A kako kaže poznati advokat Toma Fila, "policija je uradila odličan posao jer je odmah identifikovala dvojicu osumnjičenih i da je pitanje dana kada će biti uhapšeni". - Za njima je raspisana potraga, a iz iskustva mogu da vam kažem da će se kriti ili u štek stanu ili u bekstvu samo onoliko koliko budu imali novca. Sa porodicama i prijateljima ne mogu da kontaktiraju. U jednom trenutku moraju izaći napolje - rekao je Fila.

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading