Policija
Foto: Alo/Foto: RINA

Njega je pretukao konkurent jer je posumnjao da ga namešta kod policije, kao i kod treće ekipe dilera. On je mobilnim telefonom snimio ceo obračun da bi tako skinuo sumnju sa sebe.

Kako saznajemo, obračun se dogodio početkom marta u jednoj poznatoj kafani u Obrenovcu.

- Pretučeni je sa svojom ekipom proslavljao nešto u kafani. U jednom trenutku u kafanu je ušao mlađi nabildovani muškarac, koji je odmah nasrnuo na njega. Čim je prišao stolu, počeo je da ga proziva. Vikao je na njega i pitao ga dokle misli da ga namešta. „ P**** jedna, što to radiš?! Hoćeš li da izazoveš rat i novo krvoproliće?“ - prepričava naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, mladić je neprekidno prozivao starijeg dilera.

Napadnuti je pokušavao da se odbrani, pravdajući se da je u pitanju nesporazum. Tvrdio je da se on ne bavi cinkarenjem, već da lično rešava svoje probleme. Međutim, napadač je nastavio da ga optužuje: „Sve znam! Pričao si da ja navodno nameštam hapšenje konkurencije?!“, posle čega se matori ućutao. U jednom trenutku je krenuo ka napadaču, ali ga je ovaj više puta udario, tako da je završio na podu kafane, gde je i snimljen - objašnjava naš izvor, i dodaje da slučaj nije prijavljen policiji.

Pretučeni je inače dobro poznat policiji. 

PIŠE: NEBOJŠA POPOVIĆ

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading