Novi sad
Foto: Alo/Alo

- Da je bio čudan, asocijalan i povučen više nije ni tajna i to svi znaju, ali niko ne priča o tome da decu nije vodio kod lekara. Otprilike u isto vreme kada se rodio prvi mališan nastupila je pandemija korone, a on je odmah počeo da iznosi neke svoje teorije zavere. Nisam u početku obraćao pažnju na to jer smo svi bili zbunjeni i nismo znali šta da mislimo. Međutim, to se tada nije zaustavilo već je eskaliralo do te mere da više nije vodio ni prvo a potom ni drugo dete kod lekara ni kada je trebalo, a ni on ni supruga nisu išli kod lekara - priča za "Blic" Lavov poznanik.

Dodaje da su, baš kada više nisu imali kud, decu vodili kod privatnih doktora.

- Govorio je kako nema poverenja u naš zdravstveni sistem, a kako sam par puta kroz razgovor shvatio, nije imao poverenja ni u šta. Od svega je zazirao i mislio da je neka prevara. Kao da je bio paranoičan. Međutim, nisam tome pridavao previše značaja jer nisam hteo da se uplićem u te priče, pošto mislim potpuno drugačije ali... Sada kad razmislim - ko zna šta se toj jadnoj deci desilo. Nadam se da će se ubrzo ovaj horor razrešiti i da ćemo konačno saznati pravu istinu. Javnost ima pravo da zna - priča sagovornik.

U prilog tome da su Lav i Martina imali neki problem sa zdravstvenim radnicima govori i izjava njihove komšinice iz Petrovaradina koja je reporteru "Blica" rekla da je patronažna sestra bila nekoliko puta kada je Martina rodila drugo dete, ali da je obično nailazila na zaključana vrata.

- Sigurna sam da je Martina bila unutra, ali da nije htela da otvori. Možda je patronažnu sestru pustila jednom ili dvaput, i to neposredno nakon porođaja, ali posle sam svojim očima videla kako im patronažna sestra kuca na vrata, a oni ne otvaraju. Ubrzo se više nije pojavljivala. Odustala žena kada je videla da se sa njima ne može sarađivati - ispričala nam je komšinica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading