Ruma
Foto: Alo/Foto: Facebook/Privatna arhiva

Ubica Zorana O. (68) iz Rume je Veludin S. (50) iz Iriga, a kao što je smo već pisali, on je uhapšen u toku jučerašnjeg dana.

Osim za ubistvo Veludin se sumnjiči i za krađu Zoranovog skupocenog automobila, pa bi motiv mogao da leži baš u ovoj činjenici da je automobil ukraden nakon ubistva.

Kako je saopšteno iz PU Sremska Mitrovica, ubica je automobil potom predao muškarcu starom 43 godine iz Sremskih Karlovaca, a taj muškarac dobio je krivičnu prijavu za prikrivanje.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo pre nekoliko dana, ali ga je Zoranov sin telo oca otkrio tek pre dva dana kada je došao u posetu. On je slučaj odmah prijavio policiji i tada je klupko počelo da se odmotava

Kako smo već ranije preneli, Zoran je bio vlasnik kafića koji je radio do pre dve godine, a bio je i svetski cenjen odgajivač pasa rase doberman. Po rečima izvora bliskog istrazi, Zoran je pretučen na smrt, a u kući je bilo dosta krvi.

Zoranovi prijatelji kažu da je ubica očigledno imao veliku hrabrost da uđe u dvorište gde se nalaze tri opasna dobermana.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading