ubistvo
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Piše: Enis Sadiku

Zoran O. (68) iz Rume, bivši vlasnik lokalnog kafića, ubijen je u u porodičnoj kući u ovom gradu! Njegovo telo pronađeno je u utorak, a sumnja se da je platio glavom nekoliko dana ranije. Živeo je sam, a prijatelji su posumnjali da se nešto dogodilo jer im se nije javljao na telefon. Kada su otišli do njegove kuće, zatekli su otključana ulazna vrata, a čim su zakoračili unutra ugledali su njegovo telo.

Kako Alo! nezvanično saznaje, obdukcijom je utvrđeno da je reč o ubistvu.

- Zoran je bio vlasnik popularnog kafića, koji je radio dobro, ali ga je odavno prodao. Da li je ubijen tokom pljačke ili je u pitanju nešto drugo, biće utvrđeno istragom - rekao je za Alo! izvor blizak slučaju.

Prema nezvaničnim informacijama, ubistvo se dogodilo za vikend. Policija pregleda snimke nadzornih kamera kako bi utvrdila da li je neko nadgledao kuću i ko je sve dolazio kod njega. Tokom uviđaja je primećeno da je u kući izvršena premetačina.

- Na prvi pogled izgledalo je da se radi o pljački, ali ima indicija da je ubica tako hteo da zamaskira tragove. Ubijeni je slovio za osobu koja ima novca, ali dragocenosti nije držao u kući. Način života ubijenog navodi na sumnju da se iza ubistva krije nešto drugo. Zoran je imao odgajivačnicu rasnih dobermana i prodavao ih je širom sveta, a vodio je i raskošan život. Važio je za otresitog, pomalo prgavog i neprijatnog čoveka, a skrivena strast su mu bile žene - otkriva naš izvor.

- Posedovao je više profila na društvenim mrežama pod pseudonimima, a u jednoj grupi je otvoreno tražio avanture sa ženama. Govorio je šta voli i koje prohteve ima. Pretpostavlja se da je tako upoznao više žena, a među njima ima i udatih, zbog čega se ne isključuje mogućnost da je u zločin umešan i neki ljubomorni suprug. Jedan od mogućih scenarija je da mu je neka dama došla u posetu, a da je to u stvari bila samo maska kako bi mu ubica presudio. Istraga ide u više pravaca, a uskoro se mogu očekivati i prva privođenja - kaže naš sagovornik upućen u ovaj slučaj.

 

Komšinica: Bio je razveden, ali je živeo kao mladić

Kako je za Alo! ispričala Zoranova komšinica, on je bio jako čudan i na distanci od većine ljudi.

- Razveo se od žene, a imao je sina. Ostao je da živi sam u porodičnoj kući. U našoj zgradi je imao lokal i kafić. Radio je dosta, na naplatnoj rampi, u kafiću, a držao je i odgajivačnicu pasa. Svi znaju da je imao novca, možda je to motiv ubistva - rekla je žena iz Zoranovog komšiluka.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading